Şimdi Ara

Bilgisayarım FM 2014 Oyununu Kaldırır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim ki benim bilgisayarımı uzun bir süre yenileme şansım yok.Ayrıca ben bu bilgisayarda FM 2012 ve FM 2013'ü sorunsuz oynuyorum.Ancak 2013 oynamak hiç zevk vermiyor.Sizlere bilgisayarımın özelliklerini yazacağım.Eğer sizler:''Bu bilgisayar sorunsuz bir şekilde FM 2014 oyununu çalıştırır.'' diye cevap verirseniz FM 2014 alacağım.''Yok kaldırmaz.''derseniz bende bilgisayarı yenileyene kadar FM 2013 oynamaya devam edeceğim.Şimdi işte Bilgisayarımın özellikleri:
    1.İşlemci:İntel (R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 2.20 Ghz
    2.Ram:2 GB
    3.Ekran Kartı:ATI Rodeon HD 4800 Series
    4.İşletim sistemi:Windows 7 Ultimate
    Cevaplarınızı bekliyorum.

• kapueraci K kullanıcısına yanıt
    Mininmum Sistem Gereksinimleri
    İşletim Sistemi: Windows XP 32 bit
    İşlemci: Intel Pentium 4 1.8 Ghz veya AMD Athlon XP 200+
    Ekran Kartı: GeForce FX 5900 Ultra veya Radeon HD 2600 Pro
    RAM: 500 MB
    DirectX: 9
    Sabit Disk Alanı: 2 gb boş alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri
    İşletim Sistemi: Win Xp 32 bit
    İşlemci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ VEYA Intel Core 2 Duo E4300 1.8 Ghz
    Ekran Kartı: GeForce GT 330 veya Radeon HD 7620G
    RAM: 2 GB
    Sabit Disk Alanı: 2 GB boş alan
  • Öncelikle cevap yazan ''digimonster'' rumuzlu arkadaşımıza teşekkür ederim.Ben konuyu açıklamada şöyle bir hata yaptım.Bana cevap yazacak arkadaşların bilgisayarımın özelliklerini inceleyip ve oyun için gerekli özellikleri yazdıktan sonra kendi fikirlerini yazmalarını istiyorum.Örneğin ''Oyunun istediği özellikler şunlar.Sizin bilgisayarınızı özellikleri de yazdığınız gibiyse sizin bilgisayarınız bu oyunu sorunsuz çalıştırır,sorunlu çalıştırır veya hiç çalıştırmaz.''şeklinde bir cevap yazarlarsa çok mutlu olurum.İlk mesajımda da yazdığım gibi bu cevaplara göre oyunu alıp almamaya karar vereceğim.Ayrıca ilk mesajımda bu konuyu belirtmediğim için özür dilerim.Şimdi yeniden cevaplarınızı bekliyorum.
    oyunun özelliklerini inceledim minimum:
    Minimum Sistem Gereksinimleri
    İşletim Sistemi: Windows XP 32 bit
    İşlemci: Intel Pentium 4 1.8 Ghz veya AMD Athlon XP 200+
    Ekran Kartı: GeForce FX 5900 Ultra veya Radeon HD 2600 Pro
    RAM: 500 MB
    Sabit Disk Alanı: 2 gb boş alan

işletim sisteminiz minimum windows xp dir.Bunda da sıkıntı yok gelelim işlemciye işlemciniz oyunu taşır.Ekran kartı olarakta gördüğünüz gibi 2k serili ekran kartı ile minimum açıyor yani ayarlarını yükselterek oynarsınız.Ram minimum 500 mb diyor ama 1 gb minimumdur.İşletim sistemi falanda emer biraz directx 9 ekran kartınızın sürümüne yakın sizinki 10.1 kaldırır.Sabit disk alanınızda bir 5 gb alan olsa yeter (2 gb setup desen 3gb oyun desen) böyle kaldırır.Oyunu orta düzeyde kaldırır.Daha üstünü kaldırır mı bilmem

Verdiğin bilgilerden anladığım kadarı ile ekran kartın 4830-4850-4870 yada 4890 bunların tamamı 256 bit, güçlü ekran kartlarıdır.Bu yüzden bazı programlarda bile CPU yetmediğinde VGA kartın GPU sunun devreye girdiği bilinir. O yüzden ekran kartın avantajlı.İşlemcisini tutmadım ama ekran kartı sebebiyle FM 2014 ü sorunsuz oynarsın. Hatta çoğu oyunu da sorunsuz oynarsın...

Mümkünse, anakartın destekliyorsa, CPU da E4500 den, E6XXX veya Q6XXX yada E8XXX serilerinden bi tanesine yükseltirsen oynayamadığın oyunlara da çare olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 9 Temmuz 2015; 15:25:21 >
  • 2gb ram daha eklemen şart pc'ye, ondan sonra oyun denemen daha doğru olur.
  • Hocam benimkide Ram 2gb , ATI rodeon hd 5000 series , ben fm 2015 bile oynayabiliyorum kaldırır bence seninkide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    6 ay önce açıldı
    PES 2016 KALDIRIR MI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle cevap yazan herkese teşekkür ederim.Oyunu almaya karar verdim.Ancak oyun piyasadan(mağazalarda artık satılmıyormuş.)kalkmış.Son umudum oyunu DVD olarak alan ama hiç oynamayan birisinden oyunu kargo aracılığıyla almak.oynamayan derken özellikle Fm oyunlarında oyunu alan her kişi için farklı bir Ürün Numarası vardır ve Ürün Numarası o kişiye aittir.Yani o numarayla başkası oynayamaz.O yüzdendir ki oyunu alan ancak oynamayan birinden oyunu almak zorundayım.İşte böyle birini arıyorum.(Not:Ankara'da oturuyorum.Eğer yazdığım şartları yerine getirebilecek kişilerle varsa onlarla haberleşmek istiyorum.)
  • Arkadaşlar öncelikle bana mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Ben onların tavsiyelerini dikkate alarak Bimeks Alışveriş Merkezinden Orjinal FM 2014 oyununu aldım.Ama bu seferde oyunun ürün Koduyla ilgili sorun çıktı.Bu konuda kendimce onlara mesaj attım.Ancak Büyük ihtimalle mesajı yanlış seçeneğin altına yazdığım için onlar bana geri donmediler.Bu konuda bana yardım etmenizi istiyorum.Yardım etmek için mesaj yazacak arkadaşlardan istediğim şu:
    1.Öncelikle ben ilk olarak kendi yazdığım mesajı yazacağım.Bu mesaja bakmalarıdır.
    2.Bu mesajla ilgili olarak Örneğin Mesaj yanlış kategorinin altına yazmışsınız.Şu kategorinin altındaki şu seçeneğin altında olması gerekiyordu.Ayrıca mesajın içeriği çok uzun olmuş.Şöyle olsaydı yeterdi.gibi cevap yazmalarıdır.
    3.Eğer mümkünse benim mesajımı o dedikleri kriterlere uyacak şekilde yeniden yazmalarını veya kendilerinin uygun olacak bir mesaj yazmalarını istiyorum.
    4.Aşağıda yazacağım mesajımda da göreceğiniz gibi ben mesajımı Türkçe yazdım.Acaba İngilizce mi yazmalıydım?İngilizce yazmam gerekiyorsa benim İngilizce seviyem ne bir mesaj yazmaya yeterli ne de gelen cevabı Türkçeleştirip anlamaya yeterli.O yüzden sizlerden biri benim ilk mesajımda yazdığım konulara uygun olarak bir mesaj yazabilir mi?Bende o mesajı yazıp göndereceğim.Daha sonra gelen İngilizce cevabı da buraya yazarak sizlerden yardım isteyeceğim.
    5.Son olarak işte gönderdiğim mesaj:
    ''Football Manager 2014 Ürün Kodu Aktifleştiremiyorum?
    Kategori Purchases and Payments > The Valve Store - T-Shirts and Posters
     Print Question
     Kapat
    Bu Sorunun İletileri
    1 Sizin Mon, 20th Jul 2015 5:35 için yanıtlarınız
    Ben Kapueraci.Bimeks Alışveriş Merkezinden Football Manager 2014 oyunu aldım.Oyunun kutusundaki ''Ürün kodunu'' birden çok kere girdim.Yine de sürekli ''Hatalı Ürün Kodu'' uyarısı aldım.Daha sonra birkaç defa ''Steam Hesabınızı Kurtarın'' uyarısı aldım ve hesabımı aktifleştirmek zorunda kaldım.Şimdiyse ürün kodunu girdiğimde ''birden çok kere başarısız ürün kodu girip aktifleştiremediğiniz için aktifleştirme hakkınız yoktur.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz''.Uyarısı alıyorum.Lütfen bu konuda bana yardım edermisiniz?Acilen cevabınızı bekliyorum.(Not:Hatalı dediği ürün kodu şudur)şeklinde mesaj attım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.