Bildirim
Bilgisayarım gta 5 gibi bir oyunu kaldırırmı ?
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
med oynarsınız
ps3 grafiği ile aynı ya da biraz daha yüksek olur kısaca
bu arada akıcı olarak 45 fps alırsınız tahmini olarak
highta 20-30 arası olur gibi
not:bu değerler tamamen tahmine dayalıdır. oyun çıkınca bu değerler değişebilir -
Optimizasyon ozurlu degilse highda 40-50 fps alirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkmadan Birşey söylemek zor açıkcası,ama tahmini medium gibi oynarsınız
Bence mediumda oynarsınız belki oyun özürlüdür low a kadar düşersiniz ama sadece tahmindi hocam -
Hmm gerçekten çok teşekkürler kafamdaki soru işaretlerini kaldırdınız bende korkuyordum lowda bile kasar diye medium ya da high iyi gider gibi gözüküyo ama bakarız belkide custom yaparak ultra bile yaparım ama zor highta 30 20 fps benim için zaten ideal kasmayan oyunun zevki çıkmıyo zatenbiraz takılacakki hırs yapsın gerçekten çok saolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketfingers -- 21 Eylül 2013; 15:28:07 > -
ps3'dekinden daha iyi görsellikle oynarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: crashday
ps3'dekinden daha iyi görsellikle oynarsınız.
Hmm işte bu beni çok sevindirdi ha bu arada Geforce GT 650M 2GB ekran kartı eksik yazmışım heralde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X