Şimdi Ara

Bilgisayarım her açıldığında masaüstüne Cs Server ikonu geliyor [ Yardım ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Masaüstünü her açdığımda ekrana kendi simgelerim dışında geçen gün yükleyip sildiğim Counter Strike 1,6 Server dosyası geliyor .
    Çok sinir olduğum için yoketmeye çalışıyorum.Herşeyi denedim msconfig falan ama hiçbiri işe yaramadı . Bilgisayarım açıldıkdan kendi iconlarım geldikten 5 sn sonra CS SERVERLER adlı klasör ekranda oluşuyor bir anda lütfen yardım ?

• Youruninstaller gibi bir programla denediniz mi hiç
  • Güvenli moda alıp > msconfig hizmetlerden Başlangıç hizmetlerinden cs ile ilgili olan .exe dosyasını kaldırıp uygula dedikten sonra restart atar mısınız .

Youruninstaller'ı da denemek de fayda var
  • Çözüm yardımlarınız için teşekkürlerimi sunarım deniyorum :)
  • kardeş çözdün mü sorunu bir bilgilendir, sadece işini görmek için açtığın konuda yardımcı olanlar ve bu sorunları senin gibi yaşayanlar var elbet. Cevabını beklemekteyim aynı sorunu yaşamaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: QainichiNyorai

kardeş çözdün mü sorunu bir bilgilendir, sadece işini görmek için açtığın konuda yardımcı olanlar ve bu sorunları senin gibi yaşayanlar var elbet. Cevabını beklemekteyim aynı sorunu yaşamaktayım

Arkadaşa katılıyorum aynı sorunu bende yaşadım msconfig de 2 tane cs ile ilgili dosya var 2 sini kapatınca sorun çözüldü dosyaların isimlerini tam hatırlamıyorum ama çözüm msconfig de
  • Arkadaşlar sorunu buldum paylaşiyim dedim sizlerle çok basit aynı sorun bende de vardı sizin dediklerinizi denedim olmadı bende kendim araştırdım ve buldum

Çok basit Bilgisayar/C:/Program Files/Valve/ klasöründe csServerListesine ait 3 tane dosya var onları silin ve tekrar başlatmanız yeterli olacaktır
  • Hayır Your Uninstaller Açıp Başlangıç Yöneticisine Tıkla orada czzz Diye Dosya Var Onu Sil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.