Şimdi Ara

bilgisayarım kendiliğinden kapanıyo acil yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar hakkında çok deyalı bilgim olmamakla birlikte bi sorunum var umarım bana yardımcı olabilirsiniz.
    Birkeç gündür bilgisayarım kendiliğinden kapanıyo sebebini çözemedim alanımla ilgili bi paket kullanıyodum ondan kaynaklanıyo zannettim o programı tamamen kaldırdım bikaç antivirüs programı ile tararttım virüs falan mı var diye ama hiçbişi bulamadım ama hala arada bilgisayarım kendiliğinden kapanıyo sebebini bilebilevarsa yardımcı olursa çok sevinirim.
    (Kullandığım bilgisayar modeli Datron kxa serisi )

• herhangi bir bıos hatası veya bir uyarı alıyormusun
    bir power sorunu söz konusu olabilir.
    işlemci yuvaya iyi oturmamış olabilir
  • hayır herhangi bi uyarı almıyorum ve bilgisayarın hiçbiyeriyle oynamadım yani donanım kısmıyla laptop yani tam anlamıyorum ama durup dudurken birden kapanıyo belli bi süresi yok aslında bugün 2 kez kapandı sebebini çözemedim nasıl anlayabilirim
  • kendiliğinden hiç bir uyarı almadan kapanıyorsa işlemci fanının oldugu yere bir göz atsan iyi olur fazla tozlanmadan dolayı tıkanmıs pislenmiş yada işlemci fanının havalandırma kısmı tıkanmış fan hiç dönmüyor olabilir benim basıma gelmiştide ordan biliyorm. kolay gelsin...
  • peki işlemci fanına nasıl göz atacam:) yani nere tıkanmış olabilir biraz detaylı lütfen:) ben pek bilgi sahibi değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.