arkadaşlar bilgisayarımın teknik özelliklerine ulaşmak istiyorum sağ click - özelliklere tıkladığımda bana sadece dosya özelliklerini gösterio yani bilgisayarımın özelliklerini göremiyorum..nasıl görücem bir bilgisi olan var mı ??
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bunun için Everest Free Edition programını indirerek kurulum gerektirmeyen bu uygulamayla, ekranda gösterdiği bilgilerle, donanımımıza yön verebiliriz. Bu program ayrıca destek sitesine direk ulaşmanıza da yardımcı olur.
programsız bi yolu yok mu bunun peki ??
belki de dosyadan kastın klasörse, bilgisayarım simgesiyle aynı bir klasör oluşturulmuş ve bilgisayarım simgesi kaldırılmış olabilir. görüntü özelliklerinden>masaüstü>masaüstünü özelleştiri tıkla bilgisayarım a onay ver tik yoksa.
aslında programsız bilgisayarın özelliklerine nerden ulaşılır bilmek güzel olurdu cevaplayan bir üstad olursa. msela interneti olmayan bir bilgisayar olsun
quote:
Orjinalden alıntı: bilsisco
belki de dosyadan kastın klasörse, bilgisayarım simgesiyle aynı bir klasör oluşturulmuş ve bilgisayarım simgesi kaldırılmış olabilir. görüntü özelliklerinden>masaüstü>masaüstünü özelleştiri tıkla bilgisayarım a onay ver tik yoksa.
hay allah razı olsun ya nasıl aklıma gelmedi çok teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme