Şimdi Ara

Bilgisayarım Nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamlar Ben Bilgisayarımın Orta mı yoksa zayıfmı olduğunu çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Sistem:Windows 7 Ultimate SP1 64 bit (Farkedermi bilmiyorum Ama Bilgisayarım Casper)

Derecelendirme 3,7

Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80Ghz (2 CPUs), 2.80 GHz

Ram 2GB

Ekran Kartı:ATI Raedon HD 4450 Yaklaşık Toplam Bellek:1274 Ayrılmış Video Belleği:512MB

Bu Arada Bilgisayarımın Kaldırabileceği Güzel Bir Oyun Söylerseniz Sevinirim

• Bilgisayarın çok eskimiş. Yeni bir bilgisayar toplaman gerekiyor artık. Oyun olarak Cod1-2-3 ve Modern Warfare serisini önerebilirim. Assassins Creed 1-2

Wolfenstein

Benim önerdiklerim şimdilik bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurda ama çalışır
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    torata90 peki kardeşim bana 500 LR yı Aşmayacak Kullanışlı bir ekran kartı söylermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda_16_

torata90 peki kardeşim bana 500 LR yı Aşmayacak Kullanışlı bir ekran kartı söylermisin?

Sadece ekran kartıyla adam edemezsin bu sistemi. Komple yenilemek lazım. Sadece ekran kartına boş yere para verme çünkü verim alamazsın.

• Ekran kartini degistirsen bile pek degismez onun yaninda islemci guc kaynagini felanda degistirmen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarının casper olması iyi bir özellik değil. Sistemin 4 - 5 yıl önceki oyunlara uygun bana göre. Ona parça ekleyip çıkartamazsın. Komple yeni kasa toplaman lazım. 2010 - 2012 yıları arası çıkan oyunlara bakabilirsin. Biraz tahmini söyledim ama aşağı yukarı o yıllar olabilir.
  • Baya bı eskı sısteme sahıpsın suan. Nesıl atlaman lazım ı3 6100 ve gtx 660 veya 760 dusunulebılır. Ilerı yonelık toplama yapacak olursan ı5 4690k ve gtx 970 ve ustu senı fazlasıyla goturecektır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parça eklemekle uğraşma. Direk yeni sistem topla. Bu sistem adam olmaz çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bana güzel yeni oyunları kaldırabilecek çokta pahalı olmayan bir leptop önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda_16_ -- 13 Kasım 2016; 14:24:7 >
  • quote:

Peki bana güzel yeni oyunları kaldırabilecek çokta pahalı olmayan bir leptop önerirseniz sevinirim.

Laptopta oyun oynayabilmek için en az 3000tl gözden çıkarman gerek. Masaüstü toplarsan 2000tl civarına güzel bir masaüstü toplayabilirsin. Ve 3000 liralık laptoptan çok daha iyi performans alırsın masaüstü ile.

• torata90 kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben okuldan burs alıyorum yılda 2000 tl 3 ayda 500 tl geliyor.Babamında maddi durumu iyi.
    Yani fiyat çokta fark etmiyor açıkçası bu arada yanlış anlama ego tatmini bir insan değilim.
    Ancak Annem laptop almakta kararlı belki annemi bu karadan vazgeçirebilirsem diye bana hem güzel bir masaüstü hem de laptop önerirsen sevinirim.
  • quote:

kardeşim ben okuldan burs alıyorum yılda 2000 tl 3 ayda 500 tl geliyor.Babamında maddi durumu iyi.
    Yani fiyat çokta fark etmiyor açıkçası bu arada yanlış anlama ego tatmini bir insan değilim.
    Ancak Annem laptop almakta kararlı belki annemi bu karadan vazgeçirebilirsem diye bana hem güzel bir masaüstü hem de laptop önerirsen sevinirim.

Laptopu oyun için alacağım dersen monster marka bakabilirsin. Onun dışında asus marka laptoplar da iyi. Masaüstü istersen dahili bileşenler bölümünde güzel bir masaüstü toplarlar sana bütçene göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.