Şimdi Ara

Bilgisayarım ne kadar eder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ya casper nirvana bi laptopum varda fiyat ne kadar eder acaba bi ortalam fiyat söyleyebilirmisiniz ?

Casper Nirvana
    8 GB RAM
    6 ÇEKİRDEK
    ÇİFT EKRAN KARTLI (NVİDİA GT 540 + İNTEL HD GRAPHİCS 3000)
    2,80 GHZ
    2. NESİL İ7 İŞLEMCİ
    750 GB HDD
    64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ
    GARANTİ YOKTUR
    BATARYA SAGLAM

Sizce ne kadar eder

teşekkür ederim iyi günler.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1938647/cd87e82e-a290-4ace-9aaf-7c77199ef8b9.jpg
     Bilgisayarım ne kadar eder ? Bilgisayarım ne kadar eder ?

• Başka bir marka olsa 900 - 1000 TL edebilir ama Casper olduğu için biraz düşer. 700 - 800 eder diye düşünüyorum.
  • mustifb arkadaşımızın dediği gibi başka bir marka olsa belki 1000 TL üzerini bile çok rahat görür cihazın kasası temiz ise ama casper çok zor. Arkadaş yine iyi rakam vermiş 700 - 800 diye ama 600 son fiyat olacaktır bence.
  • Marka çok degişiklikmi gösteriyor ki bakıyorum ürünlere asus vs vs markalar benim bilgisayarın yarı düşük özelliginde ve daha altında 600 700 fiyat istiyolar.
  • Mesele sistem özelliklerin değil. Mesele marka anlatabildim mi? Tabi ki sistem de önemli ram'ler kaçlık DDR kaç vs gibi ama marka sattırır. Şimdi sen 2. el bir cihaz alacak olsan gidip kullanılmış casper'mı alırsın yoksa asus veya dell mi? Giriş seviyesinde ki bir kullanıcı bile hemen asus ve dell'e yönelir çünkü bilir ki adamların kendi mühendisleri tasarlamış, cihazın kasa kalitesi plastik olsa bile 1 nci sınıf. Öte yandan elden satarsan satarsın yüksek fiyata ama 2.el alım yapan yerlere satamazsın çünkü adam da biliyor ancak iç donanım malzemelerini kullanacak çünkü onu satamaz. Almaz yani kimse! Adam onu satıpta ayrıca başına bela almaz! Casper kullanıyorsun zaten kronik sorunlarını biliyorsundur! Bu nedenle senin sisteminin yarı özelliğine sahip asus vs 700 ediyor senin ki ile aynı olsa özellikleri 1000 den aşağı hayatta gitmez! Ama casper diyince o özelliklere bile 600 çok!

• Acimasiz yorum yapmak istemiyorum.Casper iste max 500tl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yorumlarınız için çok teşekkür ederim demekki bir daha casper almıcaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Laptopum ne kadar eder?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.