Şimdi Ara

Bilgisayarım öldümü???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım fani mi ruh mu belli değil.Öncelikle anlatayım.Ben phoenix avard bios kullanıyorum.Bios features e girdim cpu clock minimum 200 mhz di Onu 280 yaptım (normalde arttırınca mhz artıyodu).Ayarları kaydet dedim Sonra biostan çıktım.Bilgisayarımın ekranına her zamnaki bigi winfast gözüktü.15-20 dk bekledim bilgisayar da tık yok eee bende haliyle restart attım.Önce biras korktum sonra yine winfast geldi Tab +del yaptım.Bu sefer de bios açılmıyor Bios bilmemne error diyo lütfen disketinizi A sürücüsüne yerleştiriniz diyo.Allah Allah ya bende zaten disket sürücü yok.Neyse 5-10kere reset attım bu sefer Sadece TAB tuşuna bastım altta F1 diyodu (normalde hiç böyle bişey yoktu) neyse bastım F1 e bilgisayarınızı kurtarın felan diyodu hemen enter dedim ardından hani bilgisayar açılmadan önce Veryfetint pool data....Update succes demezdi artık diyo ama Boot from disk demiyo.Nese bilgisayaar açıldı bilgisayarım ın içine girdim Bi baktım 3½ Disket (A) çıkmış.Ya bende floopy yokki budane böyle.Artık bilgisayar açılınca sürerkli F1 e basmam lazım (yanlış anlamayın güvenli mod değil) öyle açılıyo.Bunun nedeni nedir acaba bilgisayarım a ne olmuş olabilir Yardımlarınızı bekliyorum.Ben voltaj vermediğim için öyle olduğunu zannediyorum ama benim biosda voltaj verme ayarı yok.Benim bios zaten o biçim bişey.

• biosun resetlenmiş, o disket sürücü yazan yeri enter ile seç, none olarak ayarla , kaydet, düzelir
  • Saol kilidi basabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.