Şimdi Ara

Bilgisayarım sürekli donuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hdd sorunlu olabilir ikinci ihtimal anakart sorunlu bad sectorn taraması yap + anakarta girip çıkan herşeyi işlemci hariç çıkar tak bios pilide dahil.
    Jumperleri de unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 29 Temmuz 2013; 2:33:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

Hdd sorunlu olabilir ikinci ihtimal anakart sorunlu bad sectorn taraması yap + anakarta girip çıkan herşeyi işlemci hariç çıkar tak bios pilide dahil.
    Jumperleri de unutma

hdd olayı olabilir hocam şimdi aklıma geldi bilgisayar açılırken hdd den çok yoğun bir ses geliyor şöyle ;
    Hani bir dvd ye veri yazarken dvd-rw dan ses gelirya tıpkı öyle
  • Eğer donma süresince de o ses geliyorsa falan dil veri diskine sürtüyor olabilir. Bu sebeple bad sector de oluşur hard diskte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik51

Eğer donma süresince de o ses geliyorsa falan dil veri diskine sürtüyor olabilir. Bu sebeple bad sector de oluşur hard diskte.

donarken şöyle oluyor : mesela bir müzik açtım dinliyorum onunla beraber bir fotoğraf açtım diyelim fotoğrafa bakıyorum çarpı simgesine bastığım anda yani kapattığım anda ekran çok hafiften bi kararır gibi olup kendine geliyor sonra fareyi hareket ettirmeye çalışıyorum çok çok yavaş hareket ediyor daha sonra bu arada tabi şarkı dona dona takıla takıla devam ediyor ve daha sonra küt diye komple kilitleniyor pc
  • Eger kurdugun Windows orjinal degilse ve guncellemeleri etkinlestirirsen, bilgisayar windowsun orjinal olmadigii anliyor ve virus girmis gibi birsey oluyor. Gun gectikce berbat oluyor pc. Banada olmustu zamaninda. Size tavsiyem tekrar format atin ama guncellemeleri etkinlestirmeyin sakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

Eger kurdugun Windows orjinal degilse ve guncellemeleri etkinlestirirsen, bilgisayar windowsun orjinal olmadigii anliyor ve virus girmis gibi birsey oluyor. Gun gectikce berbat oluyor pc. Banada olmustu zamaninda. Size tavsiyem tekrar format atin ama guncellemeleri etkinlestirmeyin sakin.

güncellemeleri etkinleştirmeyin derken hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

Eger kurdugun Windows orjinal degilse ve guncellemeleri etkinlestirirsen, bilgisayar windowsun orjinal olmadigii anliyor ve virus girmis gibi birsey oluyor. Gun gectikce berbat oluyor pc. Banada olmustu zamaninda. Size tavsiyem tekrar format atin ama guncellemeleri etkinlestirmeyin sakin.

yeniden bir format attım güncelleştirmeleri kapattım bakalım şuan 1 saattir bir sorun yok gayet iyi herhangi bir sorun çıkmazsa dile benden ne dilersen ustam :)
  • Kardeşim Allah Kimseyi Senin Durumuna Düşürmesin ve Bu İğrenç Durumdan Hemen Kurtulursun İnsallah ... Ben Olsam HDD yi Değitirirdim...Ama Sen Genede Bilgisayar Hastanesine Git Sana Yardımcı Olurlar...Sorunun Düzeldiginde Mesaj Atmayı Unutma Kardeşim...
  • PANPA İŞLEMCİNDEN HER PROGRAM ISIYI DOGRU ÖLCECEK DİYE BİŞEY YOK SEN ELLE Bİ BAK
  • arkadaşlar işlemci ısısını falan kontrol ettim bu arada sorun çözüldü gibi ilgilenen herkeze çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin0202

Kardeşim Allah Kimseyi Senin Durumuna Düşürmesin ve Bu İğrenç Durumdan Hemen Kurtulursun İnsallah ... Ben Olsam HDD yi Değitirirdim...Ama Sen Genede Bilgisayar Hastanesine Git Sana Yardımcı Olurlar...Sorunun Düzeldiginde Mesaj Atmayı Unutma Kardeşim...

sorun çözüldü gibi kardeşim hdd de sıkıntı yok Allah 'a şükür :) ilgilendiğin için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.