Şimdi Ara

Bilgisayarım tamirden sonra yavaşladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

Aynen tam bunu atıyordum acaba böyle bir anakarta mı sahipsin diye. O zaman sorun ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt

Maalesef ama dur ss te atayım masaüstü deilse neden yanımda kasa var ve neden şarz göstergesi yok

Bilgisayarım tamirden sonra yavaşladı
  • felicio3 F kullanıcısına yanıt

Sorunun büyük ihtimalle ekran kartının eski olması sebebiyle yeni driverın uyumsuzluk yaşaması. Benim de başıma geldi tamamen amd den kaynaklı. Gpu z programını indirip görüntü atar mısın? O şekilde ekran kartının tam modelini anlayabilirsek ona göre eski bir driver a dönüş yaparsın.

Abi olursa discord kullanıyorisen sana nitro booster hediye edicem istersen discord ekle Felicio#0003

ss ler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: felicio3

Abi olursa discord kullanıyorisen sana nitro booster hediye edicem istersen discord ekle Felicio#0003

ss ler bunlar

Asus r7 240 ekran kartına sahipsin muhtemelen. Ekran kartının driverını kaldırıp eski bir sürümü deneyelim. Display Driver Uninstaller adlı programla ekran kartının driverini komple kaldır. Daha önce kullanmadıysan DDU rehber diye aratıp kullanımını öğrenebilirsin. Rehberdeki yönergelerle driverı kaldırdıktan sonra bu linkteki driverı kur bilgisayara;

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete

Bakalım çözüme kavuşacak mı.

Ha bu arada işlemlere başlamadan önce sormak istediğim bir konu var, ekran kartının tamire gitmeden önce r7 240 olduğuna eminsin değil mi? Keşke format atmasaydın, çünkü aygıt yöneticisine bakıp ekran kartını değiştirip değiştirmediğini öğrenebilirdik.

Sorun düzelmezse geriye birtek ekran kartının değiştiği çıkıyor. Bu kadar büyük fps farkı zannetmiyorum sadece driver kaynaklı... bence tamirciye blöf yap, ekran kartını değiştirmişsin aygıt yöneticisinden eski kartımın driverı gözüküyor falan de.... çarkta edebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 12 Mayıs 2021; 1:18:42 >
  • abi ben etiket yapıştırdım herşeye değişen bişey yok gibi ama

abi adamı arıyorumm buraya getirmen lazım diyo bakmam lazım diyo neyine bakcaksa

ama abi adama vermeden önce sabit 60 fps di şimdi 11 fps bi şüphem var overclock yapmış olabilir mi bide psu dan kablo çekmiş pc az güç alıyor olabilir mi

Psu dan kablo çekmiş derken neyi kastettin? Kablo mu çıkarmış?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Abi ben titizlik hastasıyım anakartın tozunu alınca bişey olmuş adam da power led - ve power led + yazan 2 tane kabloyu çıkarıp psu dan bi kablo daha getirmiş onların yerne takmış ve ön fan devre dışı yerinde ama kablosu takıı deil kablosunu bulamadım dedi

• Abi bişey dermisin ??

• Arkadaşlar sorunumu çözdüm işlemci frekansı düşmüş bir uygulama ile halletim isteyene yardımcı olurum

DİSCORD: Felicio#0003

Ekleyin halledelim yardıma ihtiyacı olanlara

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.