elimde 3 ay önce aldığım toplama kasam var ve bilgisayarımı üniversite sınavına hazırlanmaya başlayacağım ve yaz tatilinde yurt dışına çıkmayı istediğim için satmayı düşünüyorum
şu anki durumuyla ekran kartının 2 yıl 9 ay diğer parçaların ise 1 yıl 9 ay garantisi vardır ve bilgisayarın biraz dengesiz olduğunu farkettim ( 16 yaşındayım bir ara amd hayranıydım ucuz diye sonra bileşenlerin farklarını öğrendim o yüzden dengesiz bir bilgisayar kurdum :c )
neyse sistemim ;
amd 8370e işlemci asus gtx980 ekran kartı 2x4 hyperx savage red 1600 mhz cl9 ram cooler master cm 693 kasa seidon 120v sıvı soğutma windows 10 2 tb hdd 250 gb ssd Samsung SH-224DB dvd rom bide g750m 80+ cooler master güç kaynağım var
bilgisayarın fiyatına hiç bakmamıştım tek bildiğim 5000 civarı bir fiyatı olduğu kurulumu yapan servis sistemi çok baştan savma kurmuş ( kablo yönetimi falan rezalet .. ) neyse benim düşüncem sistemi ayrı ekran kartını ayrı satmak sizden istediğim ise sizce ortalama fiyatlarını ne kadar koymalıyım ? yani sistemi satarsam mı daha iyi olur yoksa bekletip üniversite zamanlarında kullanırsam mı :)
yada 2 sene sonrasında ddr4 update'i yapıp kullanmalı mıyım
bide gtx 980 yerine r9 290 alsaydım diyorum hep c: bare sistem uyumu olurdu c:
biraz saçmalamış olabilirim mahzur görün okuyup fikir belirten herkese teşekkür ediyorum c:
Faturadaki fiyatlardan %25 çık bulursun değerini.
ExcramentumE
kullanıcısına yanıt
İşlemci:700TL Ekran Kartı:1800TL Ram:150TL Kasa:Bulamadım Soğutma:200TL Hdd:150TL Ssd:240TL Güç kaynağı:270TL