Bilgisayarım hiçbir işlem yapmadan 73-75 derece CPU sıcaklığında çalışıyor.Oyunlara girdiğimde 2 dk sonra görüntü kare kare ilerlemeye başlıyor.Sanırım ekran kartının da ısınmasından dolayı oluyor bu.Daha önce de böyle bir sorun olmuştu (1,5 sene önce) bilgisayardan iyi anlayan bir arkadaşım termal macun denilen bir macun yardımıyla ve işlemciyi temizleyerek durduruştu.Bu sorun gene kirlenmeden dolayı olabilir mi,Ya da termal macuna el mi atmak lazım gene.
telden yazıyom link atamıyorum. SICAKLIK SORUNU VE BİLGİSAYAR İLE İLGİLİ KAPANMA SORUNUNUZMU VAR bu konuyu site içinde arattır aradın hersey orada var
Cevabı kendin vermissin temzlik va termal macun uygulmasıyla sorunun hallolucak
quote:
Orijinalden alıntı: koraybahce
Bilgisayarım hiçbir işlem yapmadan 73-75 derece CPU sıcaklığında çalışıyor.Oyunlara girdiğimde 2 dk sonra görüntü kare kare ilerlemeye başlıyor.Sanırım ekran kartının da ısınmasından dolayı oluyor bu.Daha önce de böyle bir sorun olmuştu (1,5 sene önce) bilgisayardan iyi anlayan bir arkadaşım termal macun denilen bir macun yardımıyla ve işlemciyi temizleyerek durduruştu.Bu sorun gene kirlenmeden dolayı olabilir mi,Ya da termal macuna el mi atmak lazım gene.
önce kasayı bir aç bak bakalım fanlar çalısıyor mu.çalısıyorsa içerisindeki tozları iyice temizler.gözenekleri aç.hala devam ediyorsa termal macuna el at. ben kasayı açık bırakıyorum yazın ne olur ne olmaz mantığıyla.