Şimdi Ara

Bilgisayarım yarı yoldas bıraktı [Lütfen yardım edin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm. Bilgisayarım çok kasıyor, kasadan sesler geliyor, beni biraz daha idare etmesi için ne yapabilirim ? (Lol Cs Go oynayabilmem için)

CPU : Intel Celeron CPU E1200 @ 1.60 GHz 1.60 GHz
    RAM : 3 gb
    Anakart :ANA Kartım yok galba :D Resime bakabilirsiniz pek anlamıyorumda
    Ekran kartı : NVIDA GeForce GT 430 1gb 128 bit ( Ekran kartım 3-4 senelik)

Bilgisayarım yarı yoldas bıraktı [Lütfen yardım edin] Bilgisayarım yarı yoldas bıraktı [Lütfen yardım edin]

• PoorLx P kullanıcısına yanıt
    oyunlardamı kasıyor sadece?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoorLx P kullanıcısına yanıt
    Hiçbirşey yapamazsın ve yapmamalısın çok eski parçalar, işlemcin bitmiş.
  • Bu sisteme yapacağın yatırıma yazık.
    Olanla idare edip, ileride iyi bir sistem toplamanı tavsiye ederim.

Bu arada, anakartsız bilgisayar olmaz. Kasanın içinde, parçaları taktığın ana kartın adı anakart.
  • Minibook'umu da böyle kullanıyorum. Bir ara benim bilgisayar mı? diye şaşırdım. Benimkisi bayağı düşük özellikli gerçi. Öhm öhm konuyu dağıtmayalım. Ultimate kullanmanız kasmasına neden olabilir Starter kullanın.

Bilgisayarım yarı yoldas bıraktı [Lütfen yardım edin]

Güç Seçenekleri'ni yüksek performansa alın.

Aygıt Yöneticisi'nden harddiskinizi ilkeler bölümündeki ikisine de tik atın.

Windows Özelliklerini kapatın. (İnternetten dediğime bakın)

Disk birleştirmesi yapın. (Auslogics BoostSpeed öneririm ve eğer kullanacaksanız ayarlarında sistem dosyalarını diskin başına taşı ayarı var bu daha hızlı sistem dosyalarına erişmesini sağlar)

Auslogics BoostSpeed v5 sürümünü kullanın, yenisi çok ağır.

Virüs programı kullanmayın.

Efektleri kapatın. (Zaten kapatmışsınız)

Diski ayırarak kullanmayın. Bütün yapın.

Wireless kullanıyorsanız Aygıt Yöneticisi'nden Wireless cihazınızın Özelliklerinden Güç Yönetimi kısmına gelip tiki kaldırın.

Bilgisayar >> Özellikler >> Gelişmiş Sistem Ayaları >> Gelişmiş'ten Programlara öncelik verin.

Windows 7 Manager yada Auslogics BoostSpeed İnce Ayaları yapın. (Açılış kapanma efekt hızları falan filan)

Auslogics BoostSpeed programın içindeki Hizmetleri ayarla'yı ihtiyacına göre ayarların. (İlk bunu uygulayın sonra üstteki verdiğim Hizmetleri kapatmayı yapın.)

Benim böyle minibook'um bayağı iyi olmuştu.

Birde eğer 720p 1080p filan kasmadan izlemek istiyorsanız SPlayer kullanmanızı ve birde güzel ayar çekmenizi öneriririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 23 Nisan 2015; 13:05:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.