Şimdi Ara

Bilgisayarım Zombi PC mi oldu? (ALLAH'INI SEVEN YARDIM ETSİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Adını vermeyeceğim bir sitenin dün ip'mi aldığını düşündüğüm için zombi bilgisayar testi yaptım.Yani hiçbir Upload-Download veya msn-skype açmadan cmd ye girip netstat -n -p tcp yazdım ve ekranda maalesef SYN SENT yazıyordu.1 hafta önce de aradasıra da yapmıştım fakat böyle bir yazı yoktu.İnternetten baktığıma göre eğer SYN SENT yazıyorsa ZOMBİ BİLGİSAYAR OLMUŞUM DEMEKTİR VE BU DA BAŞIMA BÜYÜK DERTLER AÇABİLİRMİŞ.Demin baktığımda ise SYN SENT yazmıyordu.Sizce ne yapmalıyım.ALLAH'INI SEVEN YARDIM ETSİN.
    NOT:Konuyu yanlış açtıysam affedin lütfen.Donanım'da yeniyim.

• Zombi pc nedir bilmiyorum ama mac adresini değiştirmende fayda var..
  • Eğer bir daha yaşarsan fotoğrafını çekip yükler misin. Backdoor içinde olabilir firewall içinde olabilir. Araştıralım.
  • Bahadır mac adresi değişimi ram üzerinde yapıldığı için faydalı olacağını sanmam :) Format der susarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar korkmanıza gerek yok. Format bedava.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

Bahadır mac adresi değişimi ram üzerinde yapıldığı için faydalı olacağını sanmam :) Format der susarım :)

Şu programı kurarsa ram in bir tık önünde olur. Program ram üzerinden değil direk ethernet üzerinden değiştiriyor. Pc yi yeniden başlatsada istediği adres her zaman kalıyor.

Technitium MAC Address Changer
  • Lan oğlum derdi şimdi ''Bülent Gür '' sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

Lan oğlum derdi şimdi ''Bülent Gür '' sana :)

Pis işlerimde uyguluyorum moruk. Karşı taraf orjinal mac ini görmüyor. Daha fazla konuşturtma
  • En basit çözüm: format.

===============

www.ilanvereklam.com

Hem ilan, hem reklam
  • Tamam Abi.Bir daha yaşarsam fotoğrafını yollıycam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.