Şimdi Ara

Bilgisayarıma parça tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yıllar önce masaüstü bilgisayar almıştım. Şimdi tekrardan sıfır alamam onun için parçaları ufaktan değiştirmek istiyorum. Çok fazla bütçem yok. Önerdiğiniz parçaları zaten 2. el almayı düşünüyorum.

Lol,cs:go tarzı oyunlar oynuyordum sistemim gayet rahattı fakat bunlardan sıkıldım call of duty,crysis,far cry tarzı oyunlar oynamak istiyorum sistemim yetersiz kalacaktır bunlar için.

Sistemim;

İşlemci: Core i3 2120 - 3.30 Ghz ( Stok soğutma)
    Ekran kartı: Nvidia GT 420 128 Bit- 2 GB
    Ram: 6 GB 1333 Mhz
    Anakart: İntel h61

Psu önemli değil. Onu parçalara uyumlu alabilirim.

Sistemim budur. Dediğim oyunlar mid seviyesinde oynatıyor fakat high seviyesinde oynatmak için hangi parçayı değiştirmeliyim ?

• Merhaba,

Oyn için sistemde terfi ettirilecek 1. parça ekran kartıdır.
    *Kasanın harcıyacağı gücün hesabı, Slot uyumluluğu gibi faktörleri hesaba katmalısınız.

Bende sizin gibi bir anda toplu para harcamak yerine e7400cpu+g41+4gbram sistemime r9-3804gb takviyesi yaptım.
    850 tl lik bir masraf ile 1 sene daha idare edicek hale getirdim sistemi.
  • o işlemci ile R9 380 darboğaz yapmıyor deme düşüp bayılırım
  • bu sistem bana ultra ayarlarda 35 fpsde witcher3 oynatıyor.
    Darboğazdan ziyade witcher3 gibi yeni oyunlar dört çekirdek cpular için tasarlanıyor. core2duo gibi çift çekirdek işlemcilerde ikiçekirdeği birden kullanmaya kalkıştığından donmalar meydana geliyordu. BES isimli bir program ile kısıtlama yaparak o donma probleminide giderdim.
  • Dostum psu'nu aşağı yukarı tahmin edebiliyorum 400w civarıdır ve o tür bir sisteme kesinlikle 750ti öneririm.
  • Hocam tebrik ederim, siz ekran kartini pc ye degil pc yi ekran kartina takmissiniz ama olduysa ne mutlu... Hangi Windows ve overclock var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W10 kullanıyorum seidon 120v ile 3.2 ghz ramlerde 1144mhzde çalıştırıyorum

Böyle parçaparça toplamak daha çok hoşuma gidiyor

Birde parçaları ucuza getirmek için
    Yurtiçi yurtdışı ilan takip ediyorum
    Mesela ekran kartını Almanya ya gittiğimde aldım 580 tl maal oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.