Arkadaşlar ben evimdeki masaüstü bilgisayarıma 5+1 hoparlör almak istiyorum ama açıkcası hoparlörler hakkında çok fazla bir bilgim yok ama butcem de sınırlı ben vatan dan almayı dusunuyorum ve su ürünleri beğendim
X-530 ve X-540 arasnda sadece u.kumanda farkı var sanırım özellikleri aynı diyorlar. Logitechleri bu fiyata çok övdüler creative i de babam dinlemiş, beğenmiş kararsız kaldım. Sizce maksimum 200 TL ye en iyi hangı sıstemı alırım?
Birde acaba bu hoparlörler televizyona bağlanabilirmi?
Yorum yapan herkeze şimdiden teşekkürler
dün x-540 sipariş verdim aralarında en iyisi o bence
Almadan önce araştırdın mı peki?
microlab fc730 u çoğu öneriyordu ama bulamadım müzik için 2+1 öneriyorlar zaten creative ile x-540 kalmıştım oyun ve film performansından dolayı bunu aldım creativeler daha çok müzik ağırlıklı diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: aga baba
microlab fc730 u çoğu öneriyordu ama bulamadım müzik için 2+1 öneriyorlar zaten creative ile x-540 kalmıştım oyun ve film performansından dolayı bunu aldım creativeler daha çok müzik ağırlıklı diye biliyorum
Tvnin ses çıkışı olanlarıda var. Ama sanırım TV ye değil de uydu alıcısına demek istiyorsunuz. Ben hem bilgisayara hem de uydu alıcısına bağladım x-540 ı. Gayet güzel ses veriyor. Yalnız fişi bir bilgisayara bir uydu alıcısına bağlamak sıkıcı. İkisini birde bağlayan bir aparat arıyorum bende.