Şimdi Ara

Bilgisayarıma virüs bulaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EntelMaganda0

dediklerini yaptım ama gene olmadı bu mesele daha önce de birkaç kez başıma geldi tarayıcıyı sıfırlıyordum herşey düzeliyordu ama bu defaki lanet şey netmahal midir nedir bir türlü gitmedi başka yerde de cmd'den birşeyler yapın yazıyordu yaptım ordan da olmadı kafayı yiyecem ya

Başlatı tıkla arama yerine netmahal yaz çıkanları tek tek sil yoksa o PCyi ......... Piiiiiiiiiiiip

• Mesafesiz kullanıcısına yanıt
    yazdım birşey bulamadı

• EntelMaganda0 kullanıcısına yanıt
    Tarayıcının bütün Kısa yollarını sil, tarayıcıyı program filesinden açalım bakalım ne olacak!

Örnek:

Bilgisayarıma virüs bulaştı

Bilgisayarıma virüs bulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 26 Haziran 2014; 15:39:34 >

Değişmiyor bunlar, tarayıcıyı falan da sıfırladım kaç kez hem de

http://i.hizliresim.com/nP80d5.png

http://i.hizliresim.com/A2RrVz.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EntelMaganda0 -- 26 Haziran 2014; 15:45:01 >
    ayrıca kısayollardan değil de program filesten gir dedin ya onu da denedim şimdi gene olmadı aynısı çıkıyor

http://i.hizliresim.com/A2Rrrr.png
    Başka kullanıcı hessabı açıp bilgisayara girmeyi denedin mi?

Olmadı Şu programıda dene son çare Adwcleaner: _TIKLA_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 26 Haziran 2014; 16:02:19 >
  • malwarebytes denemelisin. En iyisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gene olmadı çıldıracam
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    denedim sanırım sabah ama dur gene deniyim
    Birde antivirus olarak Webroot kullan bence. Çok hızlı ve etkilidir. Cloud base çalışır. Serialını internetten rahatlıkla bulabilirsin.

• Geçmiş olsun.. bu '' netmahal'' ve ''portalsepeti'' ikisi aynı virüstür.. birini silersin ad değişir diğeri olur.. eskiden 1.0 - 1.1 vs. diye veriyonları vardı öncelikle malwarebyts ve combofix bun ları tesbit edip siliyordu.. ancan bu virüsün son çıkan V2.0 hiçbiri net olarak silemiyor..( ne antivirüs nede diğerleri) tam temizlendi derken 10 dk sonra aktif oluyor tekrar.. denediğiniz yada deneyeceğinişz hiçbirşey işe yaramayacak .. ( b.sayarcıyım elimde dünya kadar program vs. var bikaç gün önce kendim uğraştım ) tek çare format...
  • Benim leptoptada virus var ve gecmiyor v9.net diye bisey

• grafiker73 kullanıcısına yanıt
    Bunu virus yazanlar Türk heralde. Bunları savcılığa şiklayet etsek ne olur ki acaba?

• grafiker73 kullanıcısına yanıt
    net cevap oldu teşekkürler
    malwarebytes de işe yaramadı
    antivirüs programcılarının işine gelmez bunların yakalanması.. nede olsa bu virüsleri yazanlar sayesinde para kazanıyorlar.. antivirüs firmalarının kullandığı '' bulut'' sistemi sayesinde bunlardan anında haberdar oluyorlar.. ancak biraz yayılıp mağdur ( dolayısıyla müşteri ) sayısının artmasını bekliyorlar.. o yüzden bir süre daha bu tip sorunlarda format atmaya devam edeceğiz maalesef.. bu virüsün tek teselli edici kısmı hdd'nin diğer bölümlerine şimdilik sızmıyor olması.. bölünmüş hdd' nin diğer kısmına temiz yedekleme yapılabiliyor..
  • çözüm bulamadık :/
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 18:52:37 >
  • windows 7 de nasıl geri alacağımı bilmiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: EntelMaganda0

windows 7 de nasıl geri alacağımı bilmiyorum :/

Bu sorun cozuldu bulabilirsem linki atayim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.