Şimdi Ara

bilgisayarıma Win32/Wacapew.C!ml virüsü bulaştı ne yapmalıyım yardım lütfen😔 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadar basit olsa senelik ücreti 200 liradan virüs programı satamaz kimse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    yok

• güvenli modda başlattım ama görüntü alamıyorum 😭

• Sounds like windows defender caught and cleaned the virus for you, you should be fine now.

Windows savunucusu sizin için virüsü yakalayıp temizliyor gibi görünüyor, şimdi iyi olmalısınız.

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    defender ile tam tarama yaptım ama hala virüs gösteriyor ama klasörü yok virüs kendini saklıyor galiba güvenli modda açmak istedim ama götüntü gelmiyor😔 şuan kullanamıyorum pc yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimcan024 -- 30 Ağustos 2020; 16:9:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcan024

defender ile tam tarama yaptım ama hala virüs gösteriyor ama klasörü yok virüs kendini saklıyor galiba güvenli modda açmak istedim ama götüntü gelmiyor😔 şuan kullanamıyorum pc yi

klasörde arama yerine * yazıp enter yaparsanız gizli dosyaları gösterir

• Konuya gelen cevapları görüyorsunuz işte. Bu yüzden ciddi konuları buraya değil de Technopat'a açıyorum. Böyle abuk sabuk mesaj yazanları Technopat'ta anında uçuruyorlar.

• çok doğru diyorsun da techo da az cevap veriyorlar bu arada windows defender virüsü buluyor ama silemiyor ama diğer antivirüsler hiç bulamıyor ne yapmalıyım sence

• çok doğru diyorsun da techo da az cevap veriyorlar bu arada windows defender virüsü buluyor ama silemiyor ama diğer antivirüsler hiç bulamıyor ne yapmalıyım sence

• Ben de bilmiyorum aslında. Ben Avira kullanıyorum, hiç virüs girmedi PC'ye şimdiye kadar. Alt linkte bunun nasıl kaldırılacağı anlatılmış. GridinSoft Anti-Malware indirmenizi söylüyor.

https://howtofix.guide/programwin32-wacapew-cml-2//

• bunu kurdum fakat silmek için para istiyor sövdüm sildim artık son çare format ama virüsün kalıcı olmasından korkuyorum bi de 150 gb veri var ssd de format atmak istemiyorum offff😔

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.