Şimdi Ara

Bilgisayarımda ki anormal yavaşlama YARDIMM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Asus gl553 serisi bir bilgisayarım var. Geçen sene ocak ayında almıştım. Bütün işlerimi bu bilgisayarla görüyorum ve kısa süre öncesine kadar çok memnundum fakat bu sıralar bir problem boy gösterdi ki çok canımı sıkıyor. Yaklaşık 2 aydır bilgisayarımda MUAZZAM bir performans düşüşü var. Örenk vermek gerekirse LOL oynarken 170-180 sabit fps alıyordum bundan 2 ay önceye kadar, şimdi ise 20-80 fps arası gidip geliyorum. Sebebini, nedenini bilmiyorum ve sizden yardım istemek durumundayım. Mümkünse format başvurmak istediğim en son yol çünkü pc de önemli dosyalar var ama mecbur kalırsam bunu da uygularım.

*Özellikler:

i5-7300hq 2.5 GHZ

Nvidia GTX 1050Tİ 4GB

1TB HDD (678/930 dolulukta)

8GB DDR4 2400mhz Ram

*SSD bulunmamakta.

*Daha önce hiç bir bilgisayarcıya vs. verilmedi elimden geldiğince temiz kullanmaya gayret ettim ama bir anda performans düşüşü yaşadım.

*Arkada hiç bir program çalışmazken kullanılan ram değeri 2.4/7.9 diye geçiyor.

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Karantinada herkes evdedir sanıyordum
  • donanım haber eskisi gibi değil sanırım şaka gibi gelecek ama 26 hazirandan bu yana hala cevap yardım bekliyorum gel gör ki kimse takmıyor. Yazık olmuş anca reklam forumları gözüksün zaten forumda!
  • Bilgisayarınızın büyük ihtimal termal macunu yenilenmesi gerekiyor ve hava çıkış yerleride toz dolmuş olabilir ya kendiniz yada tamirciye götürüp yaptırabilirsiniz garantisi varsada servisine verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.