Şimdi Ara

Bilgisayarımda oluşan aşırı ısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , ortalama bir toplama bilgisayara sahibim
    Özellikleri şu şekilde;

Ekran kartım

Bir çok oyunu full detaylarda oynayabiliyorum , grafik hastasıyım.

Mafia 2 oynarken ısı değerlerim şu şekilde;

daha oyunu açalı 15 dakika bile olmamıstı, işlemci fanım ekran kartı fanım normal çalışıyor. ekran kartına ait fanı hızlandırdıgımda ekranda kırmızı pikseller çıkıp bilgisayar reset atıyor.
    ekstra olarak bir fanda almıstım 1300 rpm ile dönüyormus , biraz az sanırım hatta laptop için aldıgım ekstra fanı bile kasanın yanına koyuyorum etki yok.
    bana bir fan önerebilir misiniz ? hem ekonomik hemde tüm derdime çare olacak şekilde.

Eğer bu şekilde oynamaya devam edersem 1 saat sonra bilgisayarım reset atıyor ısıdan dolayı. Hatta soğumadan tekrar açarsam ard arda olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneswashere -- 19 Ocak 2014; 12:59:14 >

• dRKHN1907 kullanıcısına yanıt
    Biraz pahalı ama derdime deva olacaksa alabilirim elbet, peki bunu ekran kartımı soğutmak için kullanabilecekmiyim bazen 80-85'i görüyor . İşlemcim o kadar ısınmıyor.
  • eneswashere kullanıcısına yanıt
    işlemciniz de 82 derece oluyor pek azımsanmayacak bir değer bence, bu soğutucu işlemcinizi oldukça rahatlatacaktır ama malesef ekran kartına bir etkisi olmaz onun içinde eğer kasanız müsaitse ekran kartına doğru üfleyen bir fan alıp takablirsiniz, kasa içi ne kadar serinlerse parçalar o kadar rahatlar
  • dRKHN1907 kullanıcısına yanıt
    Pekala teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.