Şimdi Ara

Bilgisayarımda virüs olduğu için PİNG değerlerim Yksek Olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 aydır netin feci durumdaydı ailemden çok uydunet servisiyle konuşur oldum.son 2 gündür eve uydunet ekipleri geliyor.Budün hızlar normale döndü ama uydunetten gelen arkadaş 2 bilgisayarımda virüs olduğunu bu yüzden ping kastırdığını söyledi.Ben çok inanmadım çünkü speedtest yaparken merkezi arıyıp pingimi sordurdu.masaüstünde 1500 netbookta 300 çıktı.halbüki ben virüsten şüphelenip önceki gün 2 bilgisayarımada tarama yaptırmıştım netbookum temiz masaüstündeyse 58 tane karantina dosyası bulundu.pingtest.net ten yaptığım testte %88 paket kaybı göstemektşuan hızım normal ama lol oynarken pingler beni deli ediyor.Klavyemi kırdığım oldu pingden dolayı.sizce virüsden kaynaklanıyo olabilir mi sorunum?

• malwarebytes güncel virüs veritabanı ile bir tarama yapmadıysan onu yap önce.şunu söyleyeyim; ben uzun süre uydunetten memnun kaldım.fakat zırt pırt internet kesilmeleri oluyordu.sürekli arıza çıkıyormuş.en son 1-2 hafta 500 ping aldım (bilgisayarımda virüs diye bir şey yok).müşteri hizmetlerine bağlanmak için saatlerce bekledim.bir seferde de değil, birkaç seferde toplam 4-5 saat beklemişliğim vardır.dedim madem öyle gittim kapattırdım.demem o ki uydunet benim üye olduğum zamanlar parlak değildi pek.görüyorum ki hala aynılar
  • Türkiye' de en düşük ping sürelerini sunabilecek sayılı ISP lerden ancak, sinyal, modem ve PC kaynaklı sorun kaynaklı bu tip durumlar olabilir ki onuda 5 saatte ekipler gideriyor.
  • ping sorunu eger pc de sorun yoksa genelde servis saglayacisi ve bolgesel bir sorundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %88 packet loss büyük bir loss değeri kökten kurtulmak vede hiç zaman harcamamak istiyorsanız format atın iss de sorun yoktur bende uydunet kullanıyorum 40 ping
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.