Şimdi Ara

Bilgisayarımdan ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben geçen gün xp olan bilgisayarımı windows 7 yaptım yaptıktan sonra ses gelmedi sesin üzerine geldiğimdeı 'Yüklü ses çıkış aygıtı yok' diye yazıyordu bazı okuduğum yerlerde bilgisayarla verilen cd leri kurun dedi fakat ben onları kaybettim sonrada indirin dediler bende indirmeyi denedim ama fazla bilmediğim için indiremedim benim yerime bulup linki atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Anakartım: amd 940 256vga pci-e lan

• Uğraştırma bizi be :) anakart cd'sini tak audio driver'ı kur.
  • Valla bütün cd leri kaybettim ve bilemediğim için indiremedim birazcık uğraştırcam galiba kusura bakmayın
  • amd 940 bi işlemci yalnız anakart modeli?
  • abi AWRDACPI böyle birşey yazıyordu
  • http://www.gezginler.net/indir/cpu-z.html

bu linkteki programı indir aç ekranın resmini buraya at
  • Aida 64 indir anakart modeline bak sitesinde driver ara
  • mainboard sekmesinin resmini at*
  • Buyur abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mubinilker

Buyur abi

http://www.driveridentifier.com/scan/download.php?item_id=83000309&scanid=AEFAC831F03F49D68FCA2C50A6D9E277&hardware_id=PCI\VEN_1106%26DEV_3059%26CC_0401

You are viewing the drivers of an anonymous computer which may be not the same with your current computer. These driver(s) may not work with your computer. Please click on the link below to download, scan and get the correct drivers. yazısının altındaki downloada tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSociaLFume -- 18 Temmuz 2013; 14:29:12 >

• Abi sorunum halloldu Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim
  • Rica ederim.İyi forumlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.