İki gün önce akşam laptopumu kapattım dışarı çıktım geldim açmaya çalıştım ne bios ekranı geliyo nede başka bişey. Ekrana dikkatlice baktım çok silik bir şekilde yazılar gözüküyo hemen masaüstünün kablosunu aldım bağladım bilgisayar normal şekilde çalışıyor masaüstünün monitörde herşey eskisi gibi duruyo daha önceden de sürekli kısa periyotlu sürekli donmalar oluyodu muhtemelen ankarttandı dedim bilgisayarın işi buraya kadarmış ama monitöre bağladığımda çalışması beni şaşırttı neden olduğunu merak ettim.
Bilgisayarın garantisi de doldu yarın bi tamirciye götüreceğim. Siz ne diyosunuz bu konu hakkında benim yapabileceğim birşey varmı sorunun kaynağı nedir? eğer masraflı olacaksa ne kadar masraf olur yoksa boşyere fazladan para vermeyeyim. Şimdiden teşekkürler!
bilgisayarınızın ekranında silik de olsa görüntü alabiliyorsanız büyük ihtimalle back light denen parçanın değişmesi gerekir. İyi bir servise götürürseniz kısa sürede çözerler.
onu yapmak için kimsenin de uğraşıcağını sanmıyorum yeni ekran deyip geçerler oda 250 den başlıyor izmir civarında oralarda ne kadardır bilinmez