Şimdi Ara

bilgisayarımı açıp kapatırken sorun oluşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı kapatırken program devam ettirilemedi diyor sonra hiç bir şey ypmadan kapanıyor tüm programları kapatıp kapatıyorum yine aynı şeyi diyor açtığımda ise bişey çıkıyor ne olduğunu bilmiyorum çalıştır iptal diyor her 2 sinide denedim bir şey olmadı bunu bir daha gösterme dedim ama her açtığımda yine çıkıyor ardından bilgisayarınız olağn açılmıyor diyor bunlar ne?? her açıp kapadığımda oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eda... -- 7 Ağustos 2008; 21:15:41 >

• Kaldırdığınız bir program başlangıçta açılmaya çalışılıyor kapatırken de kapatılmaya çalışılıyor olabilir. Başlat çalıştır'a msconfig yazarak entere basın ve açılan pencereden başlangıç sekmesine gelerek virüs programınız ve msn uygulamlarının dışındaki programların kutucuğunu boşaltın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • O bişeylerin(!) ve verilen hataların ekran görüntüsünü koyarsanız daha kesin çözüm üretme imkanımız olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Kaldırdığınız bir program başlangıçta açılmaya çalışılıyor kapatırken de kapatılmaya çalışılıyor olabilir. Başlat çalıştır'a msconfig yazarak entere basın ve açılan pencereden başlangıç sekmesine gelerek virüs programınız ve msn uygulamlarının dışındaki programların kutucuğunu boşaltın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

tamamdır sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.