Şimdi Ara

Bilgisayarımı kullanılabilir hale getirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kullandığım bilgisayar eski, ben de bu bilgisayarı kullanılabilir hale getirmek istiyorum yeni bir bilgisayar alacağım fakat beni bir süre idare etmesi gerekiyor. Aslında hemen hemen işimi görüyor web geliştiricisiyim ayrıca tasarım ile uğraşıyorum. Photoshop, Illustrator, Flash CS6 gibi yazılımları kullanabiliyorum fakat sıkıntı oluyor tabi. Biraz oyun merakım var, bilgisayardan dolayı pek bir şey oynayamıyorum. Online oyunlar oynuyorum genellikle fakat artık biraz daha FPS, CO-OP tarzı oyunlara yoğunlaşmak istiyorum.

Şu an kullandığım bilgisayar Intel Core 2 DUO, 1 GB RAM 512 MB NVIDIA GeForce 7200/7300 SE ekran kartı bulunuyor. Merak ettiğim konu çok yüksek olmaması şartı ile Mafia 2, GTA IV tarzı oyunları oynayabileceğim bir şekilde kasayı nasıl düzenleyebilirim? Ekran kartı ve ram alsam, bu oyunları oynayabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.

• Slainte S kullanıcısına yanıt
    yeni bilgisayar alana kadar böyle kullan bilgisayarını,uğraşma sistemi yükseltmekle felan
    işlemci,ram,ekran kartı yetersiz,nerdeyse hepsi yetersiz bunları değiştirince zaten yeni pc almış oluyosun
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünmüştüm ama canım çok sıkılıyor, en azından bahsettiğim oyunları oynayabilsem yeterli olur. Gelecek önerileri inceliyorum, bir proje bitirdim para alacağım onu bekliyorum, eğer sizin dediğiniz gibi cevaplar alırsam yeni bir bilgisayar alana kadar beklerim. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar istemeden de olsa SPAM/FLOOD yapmak zorunda kaldım, cevap gelmiyor çünkü. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum.
  • Slainte S kullanıcısına yanıt
    eğer kısa bir süre içerisinde ben yeni bir bilgisayar toplarım derseniz ve şu anki anakartınızın PCIE slotu var ise güçlü bir ekran kartı ve güç kaynağı alıp kullanabilrsiniz ve ciddi oranda fark yaratır ancak tabiki işlemciniz ve ramleriniz performansı ciddi oranda kısıtlayacaktır o yüzden ekran kartı ve güç kaynağı aldıktan sonra bu donanımların modeli geçmeden eskimeden diğer donanımlarıda yenilemek ve butun donanımlardan tam performans alabilmek önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.