Şimdi Ara

Bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirm? Lütfen içeri bak :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci Intel Pentium 4 3.00Ghz
    DDR2, 512Mb Ram
    NVIDIA Geforce 6200 TurboCache, 256Mb Ekran kartı

Ram alsam bilgisayar hızlanır mı? Bu bilgisayarı hızlandırmak için başka neler yapabilirim?

• bilgisayarına ram alırsan gözle görülür performans farkı olur. çünkü 512 mb ram igeçen uygulamalarda hdd ram görevi için kullanılır. ram hızında olmadığı için pc can çekişir.. tabii bu işlem performansı için oyun performansına etkisi yok gibi olur.

tavsiye. internet ve küçük işlemler için ram ile devam edebilirsin. değişiklik istiyorsan yeni makina öneririm..
  • 1:işlemci değiştir
    2: ram değiştir mhz dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: datahans

Bilgisayarımın Özellikleri:
    DDR2, 512Mb Ram

Ram alsam bilgisayar hızlanır mı? Bu bilgisayarı hızlandırmak için başka neler yapabilirim?

Hocam oynayım diyorsanız sistemi yenilemelisiniz ancak müzik ufak oyunlar film vs işlerde kullanırım diyorsanız ram alarak sistemi hızlandırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: datahans

Bilgisayarımın Özellikleri:
    DDR2, 512Mb Ram

bu sistem yerine ğer bütçeniz varsa 800 -1000 arası ıkıncı el komple sistemler satılmakta bi düşünün derim.. ÖRN:http://forum.donanimhaber.com/m_70986158/tm.htm

NOT: Ürün reklamı yapmıyorum sadece örnek vermek istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 11 Mart 2013; 11:16:47 >

• Oyun falan oynuyorsanız bence hiç yatırım yapmayın ama günlük işler için arkadaşların da dediği gibi ram takviyesi olabilir. Anakartınıza uygun almaya dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemciye bakıyorum hızna bakıyorum on numara ram bakıyorum çöpe at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.