Şimdi Ara

Bilgisayarımı Yeniledim Dosyalarım Var(Ama Yok)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim ve sırf bu konuyu açmak için üye oldum.
    Benim sorunum bilgisayarı başlatırken bazen siyah ekranda kalıp başlamaması bazen açıldığında ise 20-25 saniye sonra Donup kalmasıydı. Bende donduktan sonra biraz bekleyeyim dedim. Sonra "Windows Doğru bir şekilde yüklenememiştir" şeklinde bir hata verdi bende ordan "Bilgisayarımı Yenile" ye bastım (Orda Dosyalarınızı kaybetmeden bilgisayarınızı yenileyin) yazıyordu. Bilgisayarımı yeniledikten sonra Steam,Origin gibi programlar yoktu onları yükledim ilk önce ama Steame bir girdim tüm oyunlarımın üstünde "Yükle" seçeneği var
    Ama oyunumun dosyaları hala var. Originden bir oyunumu denediğimde ise oyunu tekrar yüklemem gerektiğini öğrendim.

İçinizden bu işlerden anlayan birisi varsa yardım ederse sevinirim.

(not: Java , Ekran Kartı Driverı gibi şeylerde silinmiş)

• Hem steam hem de origin ayarlarında, oyun yükleme klasörünü, eski klasörünün yolu ile değiştir.
    Ör: Atıyorum, eski oyunların şu anda C:\Program Files.old\Steam\Games klasöründe ise.
    Steam ayarlarında o yol şu anda C:\Program Files\Steam\Games olarak görüyordur, ve o klasörde oyun yüklü olmadığından oyunları indirmek isteyecektir.

Ya ayarlardan C:\Program Files.old\Steam\Games şeklide geri yapacaksın.
    Ya da o eski klasördeki oyunları, şu anda gösterdiği yola dosya taşıma ile aktaracaksın.

Not: Dosya yolları örnek amaçlıdır, asıl yollar farklı olabilir.
  • Zaten dosya yolları aynı hala çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.