Daha önceden böyle bir sorun yaşamıyordum. Full format atıp Win 10 Pro kurdum. Fakat şuanda sık sık bilgisayarın modemle internet bağlantısı kesiliyor. Yani ağ menüsünü açtığımda modeme bağlı gösteriyor ama internet yok diyor. Fakat modemdeki internet ışığı da yanıyor, telefon ve tabletlerden internete de bağlanabiliyorum. Bilgisayarın tekrar bağlanabilmesi için bağlantıyı kes diyip sonra tekrar bağlan demem gerekiyor. USB wifi adaptörü kullanıyorum, TP-Link TL-WN823N.
Herkese iyi günler.
Ağ bağdaştırıcısını devre dışı bırak, tekrar etkinleştir, olmazsa sürücüsünü güncelle.
Sürücülerim güncel.
dostum windows 10 güç seçeneklerini felan kurcala,böyle enerji tasarrufu modu felan oluyor ağ bağdaştırıcısı beklemeye alıyor bence sorunun tamamen win10 yüzünden,kurcala bakalım biraz bulursun belki bir ayar
Skörtıl_Nimo
kullanıcısına yanıt
Baktım güç ayarlarına en yüksek performansta duruyor kablosuz bağlantı. Ara sıra modemle bağlantım da kopuyor ama sadece benim modemim listeden siliniyor. Gözüken diğer bütün modemler gözükmeye devam ediyor.
elektrontanE
kullanıcısına yanıt
ip ataması dinamik mi statik mi? statik ip dene...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme