Şimdi Ara

bilgisayarımın özellikleri günün şartlarına göre nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HD 7970 DERIM BU SISTEME SIP DIYE OTURUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasevimli

HD 7970 DERIM BU SISTEME SIP DIYE OTURUR

hangisi asusmu shappire mi
  • vaybe abiye bak boyle sistem toplamis kardesine keske bizimde boyle abimiz olsa

ekran karti ni asus al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAPPHIRE TABI Kİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasevimli

SAPPHIRE TABI Kİ

benimde gönlüm shappireden yana nedeni uzun zamandır shappire kullanıyor olmamdan ayrıca araştırdığım kadarıyla asusun boyutundan şikayetçi olan bir çok kullanıcı var shappire gerçekten iyi oturuyor:) yeni sistem toplayacak arkadaşlarada bütçeleri uygunsa kendi sistemimden tavsiye ederim gerçekten hiç ses yok bilgisayarın çalıştığını anlamıyorsunuz ve çok hızlı format atabiliyorsunuz açılış süreside en fazla 10 saniye kadar sürüyor
  • sistem güzel bende saphiere diyorum :)
  • gpu olarak ne alırsınız bilmem ama sapphirle asusun malzeme kalitesini tartışmak biraz sacma her iki markayida kullandim asus kendini hakikaten belli ediyor kaldiki bosta 4 derece ayni ayarlarda ayni gpu da yuk altinda 9 derece fark gozlemedim buda asusun soğutucu bloğunun kalitesi olsa gerek diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarikkk_ kullanıcısına yanıt
    ekran kartına ne kdar bütçe ayırabilrsin söyle ona göre tavsiye yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

800-1000 arası yeterli diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikkk_

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarikkk_

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

bu daha iyi değilmi sizce

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7970-dc2t-3gd5-hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59358

• Bende buna yakın bir şey toplayacağım ancak GTA V'nin PC'ye çıkmasını bekliyorum.

Oyuna göre sistem dizeceğim, sonradan bir de onun için uğraşmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockfatal

Bende buna yakın bir şey toplayacağım ancak GTA V'nin PC'ye çıkmasını bekliyorum.

Oyuna göre sistem dizeceğim, sonradan bir de onun için uğraşmak istemiyorum.

amd ve nvidia için hangisinin daha iyi olduğuyla ilgili bir çok tartışma konusu okudum çok eski bilgisayarlarımda nivdia kullanmama rağmen şuan kullandığım shappire marka ekran kartımdan sonra nedense gönlüm shappire almaktan yana
  • tarikkk_ kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar vatandan

SAPPHIRE HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

bu ekran kartını aldım taktım bişi sormak istiyorum bunda 2 adet PCI girişi vardı ikisinede taktım doğrumun yapmışım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.