Bundan bir sene önce babam toplama bir kasa getirmişti.1 Senedir kullanıyor artık bıktım o sesten.harıltılı bir ses geliyor kasanın içinden.Kasanın içini açtım ve saç kurutma makinasıyla tozunu aldım.Fakat ses geçmedi sesin nerden geldiğni bilmiyorum ama ağır uygulamaları çalıştırdığımda ses dahada artıyor.
Muhtemelen güç kaynağından geliyordur onun fanını da temizleyin.
Belkide doğrudur çünkü bilgisayarın içindeki fanlardan biri takılı değil nereye takıcağımı bilmiyorum.Dahili bileşenler hakkında bilgim yok.Dilersen fotoğrafını çekiyim bir incele.
quote:
Orijinalden alıntı: 8narqozlu8
Belkide doğrudur çünkü bilgisayarın içindeki fanlardan biri takılı değil nereye takıcağımı bilmiyorum.Dahili bileşenler hakkında bilgim yok.Dilersen fotoğrafını çekiyim bir incele.
fotorafını çekmenizi tavsiye ederim daha kolay çözülebilir
Fanın kablosu sizinde gördüğnüz gibi takılı değil.Güç kaynağından boş bir kablo var fakat dvd il birleşmiş şekilde bağlasam sorun olurmu.Yardım.
quote:
Orijinalden alıntı: 8narqozlu8
Fanın kablosu sizinde gördüğnüz gibi takılı değil.Güç kaynağından boş bir kablo var fakat dvd il birleşmiş şekilde bağlasam sorun olurmu.Yardım.
Molex kablosu o.Güç kaynağından gelen bir kablo olmalı ona bağlayacaksın.DVD ile arasına bağlayıp diğer girişden dvdyi de besleyebilirsin sorun olmaz.
Bu arada kasa tanıdık geldi,adın Uğurhan mıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 12 Ocak 2014; 14:16:38 >
Dediğni yapıcam yardımın için sağol.Bu arada adım Emre.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme