Şimdi Ara

Bilgisayarınız Böyle Kapanırsa xD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2.resim daha iyi gözüküyor.
  • 1. ve 2. hariç diğerleri çok güzel olmuş teşkkürler.
  • abi bunu koymanın yolu var "c" nin içinden windowsu biraz karıştır açılış ekranı görüntüsü gelcek onun yerine bunu aynı isimle koy belki olur
  • bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktığın gbi olmayabilir
  • windows kapanış msajları...

» Oturumunuz Sürece bir hatamiz olduysa affola. Simdi bilgisayarinizi kapatabilirsiniz Bill Gates iyi günler diler. Nereye Isterseniz Oraya !

» Kah güldük kah eglendik yeri geldi üzüldük, agladik, kizdik... Ancak her güzek sey gibi bu oturumun da sonuna geldik... Yeni bir orturmda görüsmek üzere... Microsoft la Kalin...

» Gidiyorsun ama!ya dönemezsen? hadi hakkini helal et Bill Gates in dualari senin üzerine olsun

» Windows kapatiliyor bu katliyama sessiz kalmayin! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatiliyor... bunlarin yarisindan çogu orjinal bile degil... Birakin açik kalsin...

» Bu aksam da bizlerle ayrilan sürenin sonuna geldik yarin ayni saatde bulusmak ümidi ile esen kalin...

» tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir...

» Beni böyle istediginiz gibi kullanip sonra kapatamazsin asil ben seni kapatiyorum...

» Bugün de kazasiz belasiz atlattin...

» Verdigimiz rahatsizliktan ötürü özür dileriz.

» Simdi kapaniyourm ama, kullanilirken ettigin küfürleri anlamadim sanma... Bir dahaki oturumda sorarim ben sana...

» Müsadenle Kaçiyorum, Sahip...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.