Şimdi Ara

Bilgisayarınızda RAM Miktarı Azaldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 2 gün oluyor yeni bilgisayarımı alalı.8 GB RAM olduğu halde Tomb Raider,Crysis 3 gibi oyunları oynarken oyunun ortasında suratıma tokat yer gibi şu hatayı alıyorum Windows'tan:"Bilgisayarınızdaki RAM miktarı azaldı.Dosyalarınızı kaybetmemek için lütfen programı kapatın"
    Bu neden oluyor acaba?Bilgisayar da öyle eften püften bir şey değil Monster marka bilgisayar ama oyunların çoğunu oynarken bu hatayı alıyorum.Bunun hakkından nasıl gelebilirim acaba?Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok mutlu olurum

Saygılar..

• 64 bit windows kullan.Virüs olabilir sistemi tarat.Ram kaç gb?.Memtest86 kullanıp ramleri tarat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

64 bit windows kullan.Virüs olabilir sistemi tarat.Ram kaç gb?.Memtest86 kullanıp ramleri tarat.

Sistemim 64 bit Windows 8.1
    8 GB RAM var
    Eset+Windows Defender'a tarattım sistemi temiz çıktı.

Sanal bellekleri mauel olarak girdim son olarak.1 saat boyunca Bioshock Infinite oynadım bir sorun olmadı.Sanırım çözdüm fakat diğer oyunlarda da test etmem gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: themBullets

quote:

Orijinalden alıntı: sepkov

64 bit windows kullan.Virüs olabilir sistemi tarat.Ram kaç gb?.Memtest86 kullanıp ramleri tarat.

Sistemim 64 bit Windows 8.1
    8 GB RAM var
    Eset+Windows Defender'a tarattım sistemi temiz çıktı.

Sanal bellekleri mauel olarak girdim son olarak.1 saat boyunca Bioshock Infinite oynadım bir sorun olmadı.Sanırım çözdüm fakat diğer oyunlarda da test etmem gerekiyor

Diger oyunlarda da dene olmazsa belki biosta bi ayar vardir ama tam emin degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 17 Temmuz 2014; 4:07:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.