Şimdi Ara

bilgisayarların birbirini görmemesi için ne yapmak gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ağa şifre koymak istiyorum, mesela bir bilgisayarın başka bir bilgisayara ağdan girmemesi için neler yapmam gerekiyor. yardımlarnız icin şimdiden teşekkürler

• normalde paylaşım yoksa ve xp makinede quest aktif değilse bağlanamaz..Yani şifre sorar zaten..

\\pcadı yazdığında aşağıdaki gibi bir ekran gelir..

• windows firewall aç :) başka bişeye gerek yok...
  • xp lerde eger bir klasörü paylaşıma açmazsan zaten diğer pc lerden o bilgisayardaki dosyaya giremezler. eğer görsünler fakat değişiklik yapamasın diyorsan klasör paylaşımından bunu ayarlayabilirsun
  • eger bilgisayarların bir server a dahil değilse paylaştıracağın klasörlere paylaşım ver domaine bağlı diilse girer ama kullanıcı adı ve parolada ister.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

normalde paylaşım yoksa ve xp makinede quest aktif değilse bağlanamaz..Yani şifre sorar zaten..

ARkadaşım bana da bu lazım bu nasıl oluyor. Ağdaki bir bilgisayara bağlanmak istedim fakat olmadı böyle bir ekran geldi bende bu şekilde şifre vermek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

normalde paylaşım yoksa ve xp makinede quest aktif değilse bağlanamaz..Yani şifre sorar zaten..

ARkadaşım bana da bu lazım bu nasıl oluyor. Ağdaki bir bilgisayara bağlanmak istedim fakat olmadı böyle bir ekran geldi bende bu şekilde şifre vermek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

quote:

Burda ne yapmak gerekiyor acaba?

• Ulaşılmasını istemediğiniz bilgisayarların "Denetim Masası" -> "Kullanıcı Hesapları"ndan, kullanıcılar için şifre tanımlamalısınız.
  • Kullanıcılar için değil ağdan şifre vermek istiyorum. Ağ komşularında bilgisayarımı görsünler ama bağlanmak istediklerinde şifre istensi resimde olduğu gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.