Merhaba arkadaşlar birkaç haftadır laptop arıyorum ama özelliklerden pek anlamadığım için doğru tercih yapamıyorum. beni bi 4sene götürecek bir laptop arıyorum sınırım max. 2000tl. Bana ne önerirsiniz saçma bi laptopa boşuna para vermek istemiyorum bilgisayarda lol gibi oyunlara da başlıycam. en sağlam lenovo diyorlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam o paraya en fp cihaz asus x550jk dır.
FaLaKacıBaşı
kullanıcısına yanıt
hocam asus için çok olumlu yorum almadım dayanır mı o kadar yıl çok arıza çıkarıyor dediler ben gamer biri değilim ama arada heves edip oynamak istiyorum o yüzden ama dayansın da istiyorum lenovolar daha sıkıntısız diyorlar kullanan arkadaşlarımdan ondan bilemedim. bu nasıl sizce? http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413192-notebook62?keyword=lenovo%20z510
quote:
Orijinalden alıntı: bs35
hocam asus için çok olumlu yorum almadım dayanır mı o kadar yıl çok arıza çıkarıyor dediler ben gamer biri değilim ama arada heves edip oynamak istiyorum o yüzden ama dayansın da istiyorum lenovolar daha sıkıntısız diyorlar kullanan arkadaşlarımdan ondan bilemedim. bu nasıl sizce? http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-413192-notebook62?keyword=lenovo%20z510
Bu asustan iyi midir sizce? Simdi kafamda lenovo mu asus mu sorusu var hangisini daha sorunsuz kullanirim bilmiyorum
kardeşim üstüne 300 400 lira ekleyip z5070 i7 al bence pişman olmazsin
bs35B
kullanıcısına yanıt
Hocam simdi ihtiyaçlar farklı x550jk sorunları olan bir cihaz sma performansı iyi 4-5 sene gidermi.bilemiycem lenovo gider gibi duruyor
quote:
Merhaba arkadaşlar birkaç haftadır laptop arıyorum ama özelliklerden pek anlamadığım için doğru tercih yapamıyorum. beni bi 4sene götürecek bir laptop arıyorum sınırım max. 2000tl. Bana ne önerirsiniz saçma bi laptopa boşuna para vermek istemiyorum bilgisayarda lol gibi oyunlara da başlıycam. en sağlam lenovo diyorlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Bana da o modelin cok iyi ama sorunlu oldugu soylendi.. Ben bilgisayardan anlamadigim icin ****karsilasinca napacagimi bilemem gibi geliyor. 2bin tl verip lenovo almak mantikli mi sizce?
quote:
Bana da o modelin cok iyi ama sorunlu oldugu soylendi.. Ben bilgisayardan anlamadigim icin ****karsilasinca napacagimi bilemem gibi geliyor. 2bin tl verip lenovo almak mantikli mi sizce?
Şaşırtıcı ama kimse ne amaçla kullanılacağını sormamış. Günümüzde notebooklar amaçlarına göre çok farklı konfigürasyonlarda geliyor ve "iyi" olmasının harcanan parayla direk bir ilgisi yok. Mesela benim için avantaj olan paylaşımlı ekran kartı pek çok kullanıcı için kabul edilemez bir özellik.
Bilgisayarı ne için kullanacaksınız?
demirer1
kullanıcısına yanıt
Aslında grafik programı vs kullanmayacağım günlük kullanım film izlemek vs onun dışında lol assasins creed gibi bazı oyunları oynamak çok sorun çıkartsın istemiyorum beni mezun olana kadar götürsün @demirer1
quote:
Aslında grafik programı vs kullanmayacağım günlük kullanım film izlemek vs onun dışında lol assasins creed gibi bazı oyunları oynamak çok sorun çıkartsın istemiyorum beni mezun olana kadar götürsün @demirer1
Bence asus al
FaLaKacıBaşı
kullanıcısına yanıt
Asus mu kullaniyorsunuz?
quote:
Asus mu kullaniyorsunuz?
Evet memnunum
bs35B
kullanıcısına yanıt
Madem alacağın bilgisayarınn yapacağı en ağır iş "oyun" o halde sana önerilen X550JK değerlendir. Notebookun en hızlı "modası geçen" parçası grafik kartı olacaktır. Parasına göre en iyi grafik çözüm de şu anda bahsedilen modelde.
demirer1
kullanıcısına yanıt
Haklisin onu oneren cok kisi var. ama bu laptopa neden sorunlu deniyor onu anlAmadim saglam mi degil ya da baska ozellikleri mi eksik kaliyor diger lenovolara gore?