Şimdi Ara

Bilim-Kurgu Mini Roman Denemem. Beğenilirse Devamı Gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: agoze

quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

@urugakhina, bu "demo" bir giriş oldu. şuan 1 sayfalık kısmı yazılı durumda zaten. 1 sayfa daha yazıp, 2şer sayfalık bölümler yayınlamak istiyorum haftalık olarak. o zaman makul ölçüde olmuş olur galiba. sağol.
    @dEathLy's devamı yarın takibe devam edin. sağol.

İyi o zaman İşin macera boyutuna girersen güzel olur,hem okunabilirliği artar.Bana kalsa herbir ayrıntıyı en ufak haline kadar anlat diyeceğim ama çoğu kişi sıkılır ki bilim-kurgu türüne ilgi pek fazla yok zaten bildiğin gibi.Ama bilim-kurgunun 'bilim' kısmıyla ilgili biraz doyurucu şeyler olursa o zaman harika olur.

şimdi malum final haftası geliyor pek yoğunlaşamam ama ondan sonra uzunca bir kısımla tekrar rahatsız ederim sizi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agoze

quote:

@urugakhina, bu "demo" bir giriş oldu. şuan 1 sayfalık kısmı yazılı durumda zaten. 1 sayfa daha yazıp, 2şer sayfalık bölümler yayınlamak istiyorum haftalık olarak. o zaman makul ölçüde olmuş olur galiba. sağol.
    @dEathLy's devamı yarın takibe devam edin. sağol.

İyi o zaman İşin macera boyutuna girersen güzel olur,hem okunabilirliği artar.Bana kalsa herbir ayrıntıyı en ufak haline kadar anlat diyeceğim ama çoğu kişi sıkılır ki bilim-kurgu türüne ilgi pek fazla yok zaten bildiğin gibi.Ama bilim-kurgunun 'bilim' kısmıyla ilgili biraz doyurucu şeyler olursa o zaman harika olur.

şimdi malum final haftası geliyor pek yoğunlaşamam ama ondan sonra uzunca bir kısımla tekrar rahatsız ederim sizi.

hehe yok benim için değil tabi ki.Sadece birkaç tavsiye.Bende de finaller var

Kolay gelsin.

• Sağol
  • bekleriz
  • Takipteyim
  • şuan final dönemindeyim. finallerden sonra uzunca bir bölümünü sizlerle paylaşacağım. takipte kalın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.