BEN YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM KİTAPTAKİ SÖYLEVLER KULLANILAN CÜMLELER OSMANLICA YA YAKIN KELİMELER DİYE BİR ŞEYLER VARDI AMA BU ORKLAR İÇİN DEİL TÜM KİTAP DİLİ OLARAK AKLIMDA KALMIŞ KRALLARIN VE ELFLERİN KONUŞAMSI FALAN
HELAL !!!
hellmarch , yalnız bir problemimiz var ?
biliyorsun bu Dingiltere de Eşcinsellik çok yaygın ve parlemento da bile bir sürü milletvekili var
bunlara gösterirsek adımız çıkar alemde topçu diye.....................
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
MADEM ORKSUN GÖSTER KORKSUN
quote:
Çinlilerde hobbit mi oluyor?
yok hobitler daha batida kaliyormus
yazidan alinti;
"Hobbitlerin yaşadığı Shire, İngiltere'nin ortası olabilir. Gondor ise Akdeniz'e kıyısı olan İtalya ve Yunanistan'da
quote:
MADEM ORKSUN GÖSTER KORKSUN
aaaaa,bamkan,bitti mi senin tatil? nasildi?
quote:
Orjinalden alıntı: elec
aaaaa,bamkan,bitti mi senin tatil? nasildi?
Bitti abi yaw zaten 3 günlük diye belirtmiştim o yazıda çünkü yaz okulum var dün sabah geldim. Gelir gelmez derse girdim... Tatil çok güzeldi paso içip denize girdim ama güney sahilleri acayip nemli adamı bayıyor...
gördüler bugün orgları.terörizmle senelerdir mücadele veren bizlere org diyenler asıl orgların zaten terörist olduğunu değil de biz olduğumuzu söylerse olacağı budur.
Herhalde Kitabı yazan adamın Türklerden bir Çektiği oldu (Gora) Türk'ün Tarlada Robota yaptığını Hatırlayalım ) cm ylmz
Mehteran zamanında bunları az korkutmamış , , sosyal bilinçaltına yerleşmiş , Osmanlıyı ( Türkleri ) büyük yapan Bilinçaltımızda Hiçbir millete yada tehlikeye karşı bilinçaltı korkumuzun olmamasıydı bence Katliam ,İşkence,sömürge ve zulmün tarihimizde olmamasının sebeblerinden biride budur
bkz. Sırbistandan alınan vergi 1 milyon altın ,yapılan yatırım (yol ,köprü ,han,hamam,hastane....) 2 milyon altın (rakamlar misal olarak)
bir sırp 2. Murad'ı şehit etti ,Osmanlı korksaydı Sırpları ortadan kaldırabilirdi , yada en azından Haklı olarak kuzey kutbuna yada Sahra çölünün ortasına sürebilirdi
ama bu avrupalılara iyilik yaramaz , ne demişler Deveye diken .........
zaten Ecdadımız asla Onlarla Barışmak , yada Uzlaşmak gibi sebeplerden dolayı iyilik falan yapmadı ,sadece Dinimizin Kurallarını uyguladı Onların beğenmesi için değil
quote:
Orjinalden alıntı: HipNotyC
orcların çaldığı davulda allah bilir mehteranlardan alıntı felan dicekler
yaw bu konuda yazılmış ayrı kitap varbeee
elf ler = ruslar gondor halkı = fıransa ve fransızlar theoden ve atlıları ingilizler ölü diyardan gelenler = amerika orklar = almanlar
adam alenen 2ci dünya savaşını anlatmış kominist ruslarla uzak diyar amerika ve ingiltere (filimdeki karşıt ırklar)birleşerek nazilere(orklara )karşı savundular gondorun akkulesini(eyfel) daha ne bu makaleyi yazanada ingilizler (cidden böyle bir yayın varsa) g..leriyle gülmüşlerdir
kardeşim orklar sonunda yenilmiyorlar mı? ee nasıl türk bunlar... ama elf te olmayız şimdi dogruya doğru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme