|
Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (30. sayfa)
-
-
@kuvant512 Rica ederim. :)
-
Selamlar benim de aradığım 2 anime(çizgi film de olabilir) var.
1=Normal bi şekilde insanlar var ama insanlar garip bir şekilde siyah sıvımsı bir şeye dönüşüyorlar ve hareket ediyorlar filmin sonunda ise bir kale var ve kale yıkılıyor kale ise ormanlık bir alanın içinde. tahminen 2010-2013 arası izlemiştim hayal meyal bu kadarını hatırlıyorum.
2= Diğeri ise küçük bi kız var bu kızın abisi ölüyor baya üzülüyor ve her gün ona dua ediyor sonra sonra bu kızın erkek arkadaşı oluyor ve yavaş yavaş abisini unutuyor.Abisi öteki dünyada kardeşinin unuttuğunu seziyor ve hem kardeşine hem erkek arkadaşına hayalet şekline girerek (hayalet a baya büyük ve siyah canavarı andırıyor)musallat oluyor.tahminen 2015 civarı olması lazım.
bu kadarını hatırlayabildim Yardımcı olursanız sevinirim
-
Cille diye bişeyler görmüştüm Bi bak istersen -
o değil maalesef, cille Türk yapımı bahsettiğim yabancıydı
-
Büyük ihtimalle Taşın Sırrı çizgi filminden bahsediyorsun. Diğer adı Uniminipet. Güney Kore yapımı bir animasyonmuş.
Hatta bu animeyi bende izlemiştim. Sayende hatırlayıp anime listeme eklemiş oldum. : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 9 Haziran 2021; 11:24:58 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TraoBüyük ihtimalle Taşın Sırrı çizgi filminden bahsediyorsun. Diğer adı Uniminipet. Güney Kore yapımı bir animasyonmuş.
Hatta bu animeyi bende izlemiştim. Sayende hatırlayıp anime listeme eklemiş oldum. : )
Çok teşekkür ederim hocam. Yıllardır bunu arıyordum inanır mısınız? :D Hatta ben bu forumda sorduktan sonra dm'de soranlar oldu "bulabildiniz mi ben de arıyorum senelerdir bunu" diye. Sonunda yıllardır kafamdan silinmeyen soru işaretini kaldırdınız ortadan, ne kadar teşekkür etsem az olur.
-
Rica ederim.
Ben de unuttuğum animeyi hatırlamış oldum.
-
2000'li yılların ortalarında ATV'de yayınlanan bir anime vardı ?
İki karakteri hayal meyal hatırlıyorum. Biri köpek balığı diğeri de ninjaydı galiba. Sharkman mi neydi adı ? Shounen tarzıydı.
O dönem yayınlanan çizgi filmlere baktım Bakugan ve Duel Masters var ama benzemiyorlar. -
ilkini bilmiyorum ama 2.si bleach. sadece bir bölümde oluyor dediğin.
-
-
peki teşekkür ederim
-
Merhaba özelden cevaplayamadım sanırım nskdnskdjsksjsjs sana animegünlüğüm blogspot sitesinden soran da bendim sndnsmsms her neyse çok teşekkür ederim aklımda kaldığı şeklî biraz daha farklı ama buymuş gerçekten. -
Ayna sahnesi 15. bölümde bu arada -
rica ederiiim ctctftçb benim de aklımda biraz farklıydı ama 7 yaşında izlediğim için normal sanırım😂
-
Çok yıl geçti üstünden ve ben bazı sahneleri ancak hatırlayabiliyorum.
Film veya bir dizi mi bilmiyorum?
Hatırladığım sahnede; adam diğer kargaların üstünde uçuyordu ve insan boyutlarında irice bir kargaydı. Mağarasında biri veya birileri vardı ve bu karga adama yaralandığı için yardım ediyorlardı.
-
Aklıma Howl no Ugoku Shiro filmi geldi. Türkçe adıyla "Yürüyen Şato" Güzel filmdir. Dediklerine uyuyor.
-
Gerçekten teşekkür ederim. Şimdi gidip izliycem:))
-
Merhabalar ben benim aradigim animeyi 90 li yillarda iskenderun'un yerel kanalinda tv de izlemistim konusu soyle idi :
Dünyadan uzaya yollanan bir çocuk var. Aslında bu çocuk uzaya kaybolan babasını bulmaya gidiyor ve yolu çift güneşli bir gezengene düşüyor. Bu gezegenin az gelişmiş mayalara benzeyen bir topluluğu var ve kısmen telepati telekinesi gibi yeteneklere sahipler ve güneşe tapıyorlar . Çocuk bu gezegende babasını arıyor . Ve öğreniyorki babası bu gezegende bulunmuş ve halka tarımı teknolojiyi inşaat ev baraj yapmayı öğretmiş çocuk babasını aramaya devam ederken gezegende kötü bir krallığa rastlıyor. Bu halka zulmeden bir krallık ve altın bir beyine tapıyorlar. Altın beyin kendisinden bir şey istendiğinde yapıyor deprem sel yangın gibi fakat bu çocuk, zorda kalınca çok güçlü telepatik bir yeteneğe sahip oluyor ve telepatik gücüyle her seferinde altın beyini yeniyor. Beyine tapanlar çocuğu öldürmeye çalışıyorlar vs topluluğun kralı aslında çocuğun babası ve hafızasını yitirmiş çocuğu hatırlamıyor, çocuk kralın babası olduğunu anladığı an telepatik yeteneği zirve yapıyor ve babası çocuğu hayırlıyor, babası altın beyini yok ediyor ve yok ederken o da yok oluyor. Çok eski bir anime aslinda 90 yillarda izlemistim ama halen hatirlarim ve senelerdir aramama ragmen bulamadim
-
Bulamadığım bazı animeler var
Birincisi
Planet çocuk da çıkan kırmızılı araba ve diğer arabalarla arena savaşı
İkincisi
Planet çocuk da yine bu DC araba boyutunda mini robotların kullanıldığı keskin nisancu yeşil robot vardı hatta bir takım başkana olan suikastı engrllrmeye çalışıyordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X