Şimdi Ara

Bilinmeyen 7 iPhone Özelliği (Video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
7.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hesap makinesinde silmeyi 6 yıldır yeni öğrendim daha teşekkürler emeğine sağlık 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

safaride son kapatılan sekmeyi açmayı yazayım bende

sekmeyi kapattıktan sonra
    sağ alttaki(köşedeki ) açık olan sekmeleri gördüğümüz simgeye bastıktan sonra en alttaki + simgesine basılı tutun

multitaskingden safari kapatırsanız son kapatılan sekmler kısmı temizlenir.

Çok faydalı bilgi hocam.

Ben şahsen bilmiyordum. Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Video gerçekten çok iyi ve özenle hazırlanmış. Bu şekilde giderseniz baya iyi noktalara gelirsiniz. Ben destek için kalıcı takibe aldım sizi. Umarım aynı şekilde kaliteli videoların devamı gelir

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnanın gerçekten çok özenerek hazırladık. Ses kaydı bir TV kanalının stüdyosunda yapıldı, gerisini siz düşünün

Tekrar yorumunuz için teşekkür ederim
  • Çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Bilgilerin hepside çok yararlı
    bu arada malatyalı mıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbastemur

quote:

Video gerçekten çok iyi ve özenle hazırlanmış. Bu şekilde giderseniz baya iyi noktalara gelirsiniz. Ben destek için kalıcı takibe aldım sizi. Umarım aynı şekilde kaliteli videoların devamı gelir

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnanın gerçekten çok özenerek hazırladık. Ses kaydı bir TV kanalının stüdyosunda yapıldı, gerisini siz düşünün

Hocam selam. iPhone 7 plus telefonumda video çekerken mikrofon sesi kısık geliyor, jelatinini halen cikarmadim onunla alakali olabilir mi? Bir de videonun ilk 3 saniyesinde ruzgar sesi gibi bir ses geliyor sonra duzeliyor. Ses kaydettigim sirada olmuyor bu ses. Sizce neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Bilgilerin hepside çok yararlı
    bu arada malatyalı mıyız?

Değerli yorumunuz için biz teşekkür ederiz hocam.

Evet, malatyalıyız
  • quote:

quote:

quote:

Hocam selam. iPhone 7 plus telefonumda video çekerken mikrofon sesi kısık geliyor, jelatinini halen cikarmadim onunla alakali olabilir mi? Bir de videonun ilk 3 saniyesinde ruzgar sesi gibi bir ses geliyor sonra duzeliyor. Ses kaydettigim sirada olmuyor bu ses. Sizce neden olabilir?

Selamlar hocam,

iPhone'unuzda lightning portunun yanında mikrofon bulunuyor.

Bkz resim:http://media.idownloadblog.com/wp-content/uploads/2016/09/iPhone-7-second-speaker-web-screenshot-001-768x266.png

Video kaydederken burada elinizin hareket etmesi muhtemel. Bunun sesi olabilir. Eğer bundan değilse mutlaka yazılımsal bir sorundur. iOS güncellemesiyle giderilecektir.

+ olarak ProCam 4 gibi biraz daha profesyonel bir kamera uygulaması kullanırsanız, bu uygulamanın arayüzünde ses haritası var, anlık olarak mikrofonu dinliyor. Kayıttan önceki haline de bu şekilde göz atabilirsiniz.

• Yeni video yayınladık! Linki ilk mesaja eklenmiştir.
  • Jelatini çıkarmadığınız için olabilir. iPhone'ların arka kamerası ile flaş arasında küçük bir delik vardır. O delik video mikrofonudur.
    Jelatini çıkarın bence.

• Jelatini çıkardım sorun halloldu. Çok teşekkürler
  • quote:

Jelatini çıkardım sorun halloldu. Çok teşekkürler

Sorunun çözülmesine sevindim hocam. Kırılmaz cam alacak mısınız? Sizce iPhone 7 kırılmaz camsız dayanabilir mi?
  • quote:

quote:

Sorunun çözülmesine sevindim hocam. Kırılmaz cam alacak mısınız? Sizce iPhone 7 kırılmaz camsız dayanabilir mi?

Kırılmaz camı ilk günden taktım, malesef iphone camları darbelere pek dayanıklı değil. İlla bir cam taktırıp işi garantiye almak lazım

• quote:

quote:

quote:

Kırılmaz camı ilk günden taktım, malesef iphone camları darbelere pek dayanıklı değil. İlla bir cam taktırıp işi garantiye almak lazım

Kırılmaz cam denmesi garip.

Taktığın bütün camlar ekranın çizilmeyeceği darbbelerde bile çatlıyor. Ekranın kırılmaması için cam taktım derseniz daha iyi olur. Kırılmaz değil, ekranın kırılmayacağı darbelerde bile kırılıyor, o kadar kalitesizler

• quote:

quote:

quote:

Belki iPhone 7 için durum farklıdır diye bir umut sorayım dedim, ama Sivas Otel sanırım

quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

quote:

quote:

quote:

Kırılmaz cam denmesi garip.

Taktığın bütün camlar ekranın çizilmeyeceği darbbelerde bile çatlıyor. Ekranın kırılmaması için cam taktım derseniz daha iyi olur. Kırılmaz değil, ekranın kırılmayacağı darbelerde bile kırılıyor, o kadar kalitesizler

Bu görüşe katılmakla birlikte, o malzemeyi tanımlayan başka bir tabir gelmediği için o şekilde yazdım hocam

• Güzel video olmuş elinize sağlık. Sallayarak geri almayı bilmiyordum. Süpermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 19 Ekim 2016; 13:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Güzel video olmuş elinize sağlık. Sallayarak geri almayı bilmiyordum. Süpermiş

Beğenmenize çok sevindim, değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba foto çekmeyi 3 sn veya 10 sn ayarladığımda tek foto yerine 10 foto seri çekim yapıyor tek çekmek istiyorum var mı acaba yöntemi

• Hesap makinesi ve ibooks uygulamasında PDF olarak görüntüleme güzelmiş, bilmiyordum paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Hesap makinesi ve ibooks uygulamasında PDF olarak görüntüleme güzelmiş, bilmiyordum paylaşım için teşekkürler.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbulut13

Arkadaşlar merhaba foto çekmeyi 3 sn veya 10 sn ayarladığımda tek foto yerine 10 foto seri çekim yapıyor tek çekmek istiyorum var mı acaba yöntemi

Bunun sebebi, o anı kaçırmamanız. Şimdilik bunun değiştirilmesi mümkün değil ama çekilen fotoğraflar içinden düzgün olanı tutup diğerlerini hızlıca silebiliyorsunuz

Not: Video 1000 izleme oldu. Bir karınca için büyük bir zafer :) Herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.