Şimdi Ara

Bilirkişilerden tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni bir cep telefonu almak istiyorum. kafamdakileri sıraladım seçtim ancak hangsinin en mantıklı olduğunu çözemedim. birinin işlemcisi yeni diğerinin ram i fazla. birinin kamerasi yüksek kafam karıştı..

modelleri buraya yazacağım kısaca yanına özelliklerini de yazacağım . sizlerden gelecek yorumlar vasitasıyla da telefonumu alıcam.

1- Huawei Honor 6X BLN-AL10 5.5 Inch ekran Dual Camera 3GB RAM 32GB ROM Kirin 655 Octa core işlemci 4G uyumlu

2- UMI Plus 5.5 Inch 2.5D 4GB RAM 32GB ROM MTK Helio P10 Octa Core işlemci 4G uyumlu

3- UMI Super 5.5 inch 4GB RAM 32GB ROM Helio P10 MT6755 Octa core işlemci 4G uyumlu

4- Xiaomi Redmi Pro 5.5-inch Dual Camera 3GB RAM 64GB MTK Helio X25 Deca-core işlemci 4G uyumlu

5- GIGASET ME 5.0 Inch 2.5D 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 810 Octa Core 1.7GHz 4G

• İlla bu telefonlar olmak zorundamı hocam?

Özellik olarak gigaset me önde duruyor.

Bana sorarsanız redmi pro5
  • mtk işlemcileri ele
    sd 810 isınma ve güç tüketimi sorunlari var onu da ele
    honor al gec

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

İlla bu telefonlar olmak zorundamı hocam?

Özellik olarak gigaset me önde duruyor.

Bana sorarsanız redmi pro5

bunlar olmak zorunda. türkiyede telefonlara binlerce lira bayılmak istemiyorum. ocak başında yurtdışından gelecek olan tanıdığıma aldırcam bütün olayım o yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

mtk işlemcileri ele
    sd 810 isınma ve güç tüketimi sorunlari var onu da ele
    honor al gec

bilmediğimden soruyorum. mtk işlemciler neden tercih edilmiyor?
  • takara34 kullanıcısına yanıt
    çünkü çok fazla pil harcıyor çok cömert bu konuda yazılımda bazen uyumsuzluklar çıkarıyor oyunlarda sıkıntı çıkarıyor diğer işlemcilere göre daha çok ısınıyor kağıt üzerinde iyi gibi görünürler ama deneyime gelince vasat bir işlemci bana göre yani bir snapdragon bir kirin işlemci değiller

• quote:

çünkü çok fazla pil harcıyor çok cömert bu konuda yazılımda bazen uyumsuzluklar çıkarıyor oyunlarda sıkıntı çıkarıyor diğer işlemcilere göre daha çok ısınıyor kağıt üzerinde iyi gibi görünürler ama deneyime gelince vasat bir işlemci bana göre yani bir snapdragon bir kirin işlemci değiller

tamamdır teşekkürler o zaman mtk işlemcileri çıkarıyorum listemden.
    ısınan 810 işlemcili gigaset ten de uzak mı duralım bu durumda?
  • Yurt dışından gelecekse Mi5S'te olabilir.
  • takara34 kullanıcısına yanıt
    yani isınma sorun olmaz derseniz sıkıntı yok veya önlem almış da olabilir z5de olduğu gibi sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Yurt dışından gelecekse Mi5S'te olabilir.

mi5s aklımda tabiki ama dediğim gibi ayırdığım bütçeyi aşıyor mi5s
  • quote:

yani isınma sorun olmaz derseniz sıkıntı yok veya önlem almış da olabilir z5de olduğu gibi sen bilirsin

anladım ama yinede temkinli ol diyorsunuz. telefonda oyun oynayan biri değilim. günlük sosyal medya dolaşırım. birkaç fotoğraf uygulaması fotoğraf düzenlerim hepsi bu.
  • huaweiye güven honor 6x al bence kirin 655 gayet güçlü bir işlemci

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.