Şimdi Ara

Bilkent (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ilk 10kda tam burslu olunca veriyor o bursu. Yemek 4.90 zaten aksamla birlikte 300 lira eder. Yurtta kalirsan 730 lira kalmazsan 1000 lira veriyor. Yemek icin yeterli olur. Iibf ogrencileri zengindir mercedese biner falan ama inan bana insani kaliteleri yuksektir cogunun dusunme o tarafini. Hazirlik cidden zor herkes geciyo neredeyse N binasindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ve yari bursluya girmesi zordur. Bolum de zor zaten. Ama imkan ve kalite olarak cok yukaridadir okulunun hukuk fkulesi

• DarK BrotherS kullanıcısına yanıt
    Cok bilgim yok ama erkek fazladir diye tahmin ediyorum

• GoralıArif kullanıcısına yanıt
    Hocam peki yurttan çıkıp hemen yemekhaneye gidebiliyor muyuz akşam için soruyorum yurtlqrdan uzak mı doğu ve merkez 2 si içinde

• Isletmeden mezun olanlarlar (ozellikle donanimli bitirenler) ne kazaniyorlar ne yapiyorlar biliyor musun?

• Hocam sen ne okuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: GoralıArif

Tam ve yari bursluya girmesi zordur. Bolum de zor zaten. Ama imkan ve kalite olarak cok yukaridadir okulunun hukuk fkulesi

hocam mesela hangi imkanlar var mezunlar nerelerde çalışabiliyor bu konular hakkında bilginiz var mı?
  • Dogu yurtlari yemekhaneye cok yakin. Merkezde de cok uzak degil ama doguda 2-4 dakika arasi degisir uzaklik

• quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

Isletmeden mezun olanlarlar (ozellikle donanimli bitirenler) ne kazaniyorlar ne yapiyorlar biliyor musun?

Valla bilkent isletme ve iktisatta donanimiz duz ciksan bile is bulman zor olmuyor zaten. Tanidigim iktisat bitirdi yasi genc ama iyi bir denetim firmasinda 5k yakin maas aliyo. Bitireli 1-2 sene oldu

• Hukuk icin mi? Hukuk bitirirsen her yerde calisabilirsin ki zaten. Basladigin yerde max 2k alirsin cunku buroda birinin yaninda calisman lazim en basta

• Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    Hazirlik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.