Şimdi Ara

Bilkent Bekleyenler Toplanalım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uluslararası İlişkiler yarı burslu olacak gibi . Sıralamam 67k .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl-Heinz Rummenigge

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Bu kadar mıyız?

Tebrik ederim hocam, cok istedim parali ee ye girmek ama tutmayacak, cok guzel bi bolume gidiyosunuz.

Bilgisayar gelicek ancak makina suprizi bekliyorum, gelirse yazicagim buraya.

İnşallah hocam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl-Heinz Rummenigge

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Bu kadar mıyız?

Tebrik ederim hocam, cok istedim parali ee ye girmek ama tutmayacak, cok guzel bi bolume gidiyosunuz.

Bilgisayar gelicek ancak makina suprizi bekliyorum, gelirse yazicagim buraya.

sıra kac ustad senin ?

edit : ustte gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToninoBaliardo -- 4 Ağustos 2012; 18:39:01 >
  • Ben de Bilkent EE yazdım gelicek.
    COPE için çalışmaya da başladım aslında kursa bile kaydoldum yakında başlayacak bence ingilizceniz ne kadar kötü olursa olsun sene kaybetmemeniz çok önemli
  • Yukarı.Konuyu görmeyenler olabilir.
  • bir yukarı da benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkadian

Ben de Bilkent EE yazdım gelicek.
    COPE için çalışmaya da başladım aslında kursa bile kaydoldum yakında başlayacak bence ingilizceniz ne kadar kötü olursa olsun sene kaybetmemeniz çok önemli

hahah cope için kursa gitmek iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Alkadian

Ben de Bilkent EE yazdım gelicek.

hahah cope için kursa gitmek iyiymiş.

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyxx

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Bilket bilgisayar parali yazdim, umudum az ama ins gelir tobb olucak obur turlu

benim açtığım bir konuda birine artislik yapıyordun,kendince eziyordun onu.yok puanın kadar konus da bilkent böyleymiş de falan filan.gide gide paralı bilgisayara mı gidecek puanın var :D bu halinle mi başkasını eziyorsun.bir de umudun yok da tob olur diyorsun.ne oldu bilkent aşkına.saçma sapan bir sınav puanı yüzünden başkalarını ezmeye çalışırken önce kendi puanına,kendi kapasitene bak

geçen yıl istesem giderdim 58binndi sonucum, gitmedim bu yılda puan buna yetti. Ezdiysem vardır bir sebebi, ya bilkentle alakası olmayan bir üniversiteyi karşılastırıyordur, yada bana laf etmiştir durduk yere kimseye laf sokmam. Paralı vs gidiyorum, paran varsa sende gidersin illa sizin gibilere böylemi konusmam gerek, parası olan benim, lafı eden sensin, seni ezip kendi kişiliğimden ödün verip illa burda çirkenleştiriyorsun beni, paralısı bile gaziden yüksekte kapatmış bir bölüm, paralıda olsa türkiyenin en iyi eğitimi veren okul. Ben gelecek yıla tekrar hazırlancam o sırada tobb da tofel vermeye çalıscam yine denicem bilkenti, kapasitemi gerçekten iyi biliyorum, herkes sınavda iyi yapacak diye bir şey yok, geçen yıl çalısmadan su anki halimden daha iyi yaptım. Lise hayatımdaki belgeler ve başarıları sen üniversite hayatında zor elde ediceksin gibi.

senin yorumunu kale alıp konusan bende suç, BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE. Suç bende herkese iyi niyetli davranıyorum, sonra normal yaşantımdada gelip laf edip bozulup gidiyorsunuz. dediğim gibi önceki konularda eleştirdiysem veya ezdiysem bir sebebi vardır, konuya girip lönk diye eleştirdiğimi hatırlamıyorum, eğer öyle bişi yaptıysam özür dilerim (senden değil yorum yaptıgım kişiden).

Bilkentte projelerim hakkında çalıstım, hocalarından yardım aldım, bilkenti iyi bildiğimden, iş hayatındada çok fazla yüksek adamla muhattap oldugundan bilkentin eğitimini biliyorum

• Sınav bitti şimdi de şu COPE için stres yapmaya başlıyorum. Çok ilginç cidden.
  • Ben de Bilkent bilgisayar bekliyorum İnşallah. Şu COPE dediğiniz nedir ki çalışıyorsunuz?, cahilliğime verin. :) Gerçekten şimdiden çalışmam gereken birşeyse oturup çalışalım. (Hazırlık atlamayı düşünmüyorum onla alakalıysa 2 sene bile hazırlık okuyabilirim. )

Edit: Hazırlık atlamayı düşünmüyorum yerine düşünüyorum yazmışım. Allah korusun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipoTTi -- 6 Ağustos 2012; 19:56:18 >
  • Yukarı!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flyxx

quote:

Bilket bilgisayar parali yazdim, umudum az ama ins gelir tobb olucak obur turlu

benim açtığım bir konuda birine artislik yapıyordun,kendince eziyordun onu.yok puanın kadar konus da bilkent böyleymiş de falan filan.gide gide paralı bilgisayara mı gidecek puanın var :D bu halinle mi başkasını eziyorsun.bir de umudun yok da tob olur diyorsun.ne oldu bilkent aşkına.saçma sapan bir sınav puanı yüzünden başkalarını ezmeye çalışırken önce kendi puanına,kendi kapasitene bak

geçen yıl istesem giderdim 58binndi sonucum, gitmedim bu yılda puan buna yetti. Ezdiysem vardır bir sebebi, ya bilkentle alakası olmayan bir üniversiteyi karşılastırıyordur, yada bana laf etmiştir durduk yere kimseye laf sokmam. Paralı vs gidiyorum, paran varsa sende gidersin illa sizin gibilere böylemi konusmam gerek, parası olan benim, lafı eden sensin, seni ezip kendi kişiliğimden ödün verip illa burda çirkenleştiriyorsun beni, paralısı bile gaziden yüksekte kapatmış bir bölüm, paralıda olsa türkiyenin en iyi eğitimi veren okul. Ben gelecek yıla tekrar hazırlancam o sırada tobb da tofel vermeye çalıscam yine denicem bilkenti, kapasitemi gerçekten iyi biliyorum, herkes sınavda iyi yapacak diye bir şey yok, geçen yıl çalısmadan su anki halimden daha iyi yaptım. Lise hayatımdaki belgeler ve başarıları sen üniversite hayatında zor elde ediceksin gibi.

senin yorumunu kale alıp konusan bende suç, BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE. Suç bende herkese iyi niyetli davranıyorum, sonra normal yaşantımdada gelip laf edip bozulup gidiyorsunuz. dediğim gibi önceki konularda eleştirdiysem veya ezdiysem bir sebebi vardır, konuya girip lönk diye eleştirdiğimi hatırlamıyorum, eğer öyle bişi yaptıysam özür dilerim (senden değil yorum yaptıgım kişiden).

Bilkentte projelerim hakkında çalıstım, hocalarından yardım aldım, bilkenti iyi bildiğimden, iş hayatındada çok fazla yüksek adamla muhattap oldugundan bilkentin eğitimini biliyorum

bişeler yazmıştım editliyorum ve kısaltıyorum,bunlar yeterli;
    işin özüne gelirsek,hiçbir üniversite benim ya da senin babanın değil,herşey sen de biter.sen bu kafa yapını değiştir,böyle düşünceler sana hiçbişey katmaz.tabi sen bilirsin sana kalmış.
    bir yerden alıntı yapıyorum bak;

''hiçbir önemi olmayan karşılaştırmadır. iki üniversitede de birkaç sene geçirmiş bir insan olarak söyleyebilirim ki eğer ortalamanız düşükse ne adam gibi bir yerde iş bulabilirsiniz, ne de yurt dışında akademik kariyer yapabilirsiniz. ama daha düşük puanlı bir üniversiteye gitmiş olsaydınız ve 3.5 üstü bir ortalama yapsaydınız, ki odtü ya da bilkente girecek kafanız varsa rahat bu ortalamayı düşük kapasiteli bir üniversitede yapardınız, düşük ortalamalı odtü ya da bilkent mezunu insanları hem yurt dışı başvurularında hem de iş başvurularında ezip geçerdiniz.

ayrıca tercih yapacaklara bir tavsiyem de her iki üniversitede okurken intihar etmiş öğrenci sayılarına bir yerlerden ulaşmaya çalışmalarıdır, pek bilinmese de bu sayı hayli yüksektir ve bölümden bölüme değişim göstermektedir. bir çoğunun da üstü örtülmüştür, sağ kalanlar, ki aralarında tanıdıklarım da vardı, zaten okulu bırakmış ve yeniden üniversite sınavlarına girmişler ve hayata sıfırdan başlamışlardır, ölenler ise toprak olmuş ve unutulmuştur.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyxx -- 6 Ağustos 2012; 21:37:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: ramiskalkan
    valla yerlerde diyebilirim iyi diyemem açıkçası seviyorum ingilizceyi ama seviyem konusunda bi bilgim yok

Anladım hocam :)

Üniversite kayıtlardır ücretlerdir sınavlardır herşeyi açıklamış. Görünüşe göre kayıt olduktan sonra daha da geri dönüş yok bize :)

Bu arada arkadaşlar kayıt sırasında güz dönemi için peşin aldıklarını yazmışlar. Ama ben arayıp sordum. 15-25 ağustos arasında 4 taksit yaptırılabiliyormuş. İlgilenen arkadaşlar olursa hazır arayıp sormuşken burayada yazayım. Ha lütfen benim dediğime göre hareket etmeyin. Sizde arayıp sorun. Sadece taksitlendirme gibi bir olay olduğunu söylüyorum.

evet taksitlendirme olayını bende biliyorum ayrıntılar ve kayıt bilgileri şurada:
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/kayit/12kesinkayit.html

taksitlendirme ile ilgili bilgiler ise şurada:
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/fees/taksitlendirme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azsakallidede -- 6 Ağustos 2012; 23:47:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: ramiskalkan
    evet taksitlendirme olayını bende biliyorum ayrıntılar ve kayıt bilgileri şurada:
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/kayit/12kesinkayit.html

taksitlendirme ile ilgili bilgiler ise şurada:
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/fees/taksitlendirme.html

Görmemiştim hocam iyi olmuş :)

Devam eden öğrenciler için başvuru tarihi: 15 Ağustos - 5 Eylül 2012
    2012 yılı girişli öğrenciler için başvuru tarihi: 15 Ağustos - 22 Ağustos 2012

Burda söylenenden kasıtlarını anlamadım. 22 ağustos ne alaka ? Zaten biz başvuruyu ağustos sonu eylül başında yapıcaz. Daha tercihler bile açıklanmadan mı taksit başvurusunu yapıcaz ?

hocam o benimde dikkatimi çekti o işte bi yanlışlık var arayıp öğrenmek lazım

• tamam hocam bende ararım belki önce arayan diğerlerini aydınlatsın
  • Beyler Bilkent CTIS ilk sırada yazdım,tam burslu 30100 istiyor,ben 20030 uncuyum

Herkesin tercihleri hayırlı olsun,umarım görüşürüz orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbarrov -- 8 Ağustos 2012; 2:15:00 >
  • Millette para bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: correspondence

Millette para bol

Dogdugun rahme geri donsen dunya daha bi guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.