Şimdi Ara

Bilkent BIM Öğrencisi Lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kapsamlı Burs kazandık diyelim (Bim ne hala algılayamadım da Fen edebiyatla ilgili değil sanırım) Yemek fiyatları çok uçuk diyorlar siz ne diyorsunuz bu durum için? Bir öğünde kaç para çıkıyor cebinizden yani?
  • Bir tablot yemek 3,5 lira imiş. Toptan fiş alırsan 3 liraya geliyormuş. 10 lira oluyor günlük. Bu da aylık 300 lira eder. Bunu karşılamak için formül arıyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Kapsamlı Burs kazandık diyelim (Bim ne hala algılayamadım da Fen edebiyatla ilgili değil sanırım) Yemek fiyatları çok uçuk diyorlar siz ne diyorsunuz bu durum için? Bir öğünde kaç para çıkıyor cebinizden yani?

Ucuza olan yerler var :)

5tl ye karnını doyura bilirsin, aylık yemek fişi alırsan 3.5 tl ye geliyor sanırım....

Kampüs içinde fiyatı çok uçuk olan bir yer yok o dediğin yerler ankuvada...

dürüm ekmek 6tl
    iskender 12tl
  • Yemekler pahalı, okulun içindeki cafelerde yiyorum genelde her öğün 7.5-10 tl civarı patlıyo. Yemekhane var ordan gidip fix fenü yerse 3 tl. Aslında fiyat uygun ve yemekleri de güzel bence ama çok kalabalık, tıkış tıkış oluyor ders aralarında, o yüzden çok tercih etmiyorum. Ama maddi durumda sıkıntı varsa 3 tl menü ve yurdun mutfaklarını kullanarak yapcağınız yemeklerle yemek sorununu ucuza çözebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 17 Mart 2011; 23:32:57 >
  • Yemek Fiyatları da sandığım kadar pahalı değilmiş o zaman. Abim ODTÜde olduğundan orasıyla kıyaslıyorum ister istemez hep. Orada da tabildot 2.5 Lira gibi bir şeydi. Kapsamlı bursu kaptığında yemek bile bedavaya geliyor o zaman neredeyse bedava okuyorsun. 12 Sene Tabildot yiyecez bir 4-5 sene daha yesem bir sorun çıkmaz zaten. Tabi bu kadar konuştum da bir de 528 gibi güzel bir puan gerekiyor bana. Ona uğraşacağım artık hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Yemek Fiyatları da sandığım kadar pahalı değilmiş o zaman. Abim ODTÜde olduğundan orasıyla kıyaslıyorum ister istemez hep. Orada da tabildot 2.5 Lira gibi bir şeydi. Kapsamlı bursu kaptığında yemek bile bedavaya geliyor o zaman neredeyse bedava okuyorsun. 12 Sene Tabildot yiyecez bir 4-5 sene daha yesem bir sorun çıkmaz zaten. Tabi bu kadar konuştum da bir de 528 gibi güzel bir puan gerekiyor bana. Ona uğraşacağım artık hayırlısı

İstediğin bölüm acayip bir bölüm, arkadaşım var orda, fare filan kesiyorlarmış

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.