Konudan bağımsız ama 5 k yapıp Marmara'da okuma fikri bana çok korkunç geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent CTIS (2. sayfa)
-
-
5k için ytü var, marmara daha geride, biraz üstüne ise hacettepe var ki zaten o bölümü kazanabilecek sıralama yapıp ctis yazanlar çok ayrı bir seviye 3k yapıp hacettepe ceng yerine burslu ctis'i ihsan doğramacı babam olsa bile yazmam
-
kardeşim 5k ile artık ctis'e giremiyorsun.
bir de ilgin alakan yok mevzularla otorite gibi yorum yapıyorsun. abilerinle polemiğe gireceğine gidip deneme çözsene.
5 sene sonra ben neredeyim sen neredesin görelim.
kod yazmak ne demek diye sorup bilkent cs'e giren adam new york snapchat'te senior engineer. kendi çapında kod yazmışsın diye ilah sanıyorsun kendini.
-
ilk 3k'dan ctis yazanlar yanlış yapıyor. beni ilgilendirmez herkes istediğini yapsın
5 sene sonra mı? sen muhtemelen benim geçen yıl dönem başı kazandığım paranın yarısıyla türk bir şirkete girersin, benim ek bir iddiam yok zaten halimden mutluyum
kendimi ilah da sanmıyorum, fakat kendimin farkındayım selametle
-
ha bu arada, aşağıya da bilkent ctis ve cs mezunları karşılaştırmasını ekliyorum, belki o zaman bölümünün değerini anlarsın. sayılara değil, şirketlere odaklan
CS:
CTIS:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X