Şimdi Ara

Bilkent CTIS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konudan bağımsız ama 5 k yapıp Marmara'da okuma fikri bana çok korkunç geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5k için ytü var, marmara daha geride, biraz üstüne ise hacettepe var ki zaten o bölümü kazanabilecek sıralama yapıp ctis yazanlar çok ayrı bir seviye Bilkent CTIS 3k yapıp hacettepe ceng yerine burslu ctis'i ihsan doğramacı babam olsa bile yazmam

• daxpc kullanıcısına yanıt

kardeşim 5k ile artık ctis'e giremiyorsun.

bir de ilgin alakan yok mevzularla otorite gibi yorum yapıyorsun. abilerinle polemiğe gireceğine gidip deneme çözsene.

5 sene sonra ben neredeyim sen neredesin görelim.

kod yazmak ne demek diye sorup bilkent cs'e giren adam new york snapchat'te senior engineer. kendi çapında kod yazmışsın diye ilah sanıyorsun kendini.

• ilk 3k'dan ctis yazanlar yanlış yapıyor. beni ilgilendirmez herkes istediğini yapsın

5 sene sonra mı? Bilkent CTIS  sen muhtemelen benim geçen yıl dönem başı kazandığım paranın yarısıyla türk bir şirkete girersin, benim ek bir iddiam yok zaten halimden mutluyum

kendimi ilah da sanmıyorum, fakat kendimin farkındayım Bilkent CTIS  selametle

• ha bu arada, aşağıya da bilkent ctis ve cs mezunları karşılaştırmasını ekliyorum, belki o zaman bölümünün değerini anlarsın. sayılara değil, şirketlere odaklan

CS:

Bilkent CTIS

CTIS:

Bilkent CTIS

Bilkent CTIS 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.