bırak forumu ya boşver, ben de bırakacağım son girişlerim |
Bildirim
bırak forumu ya boşver, ben de bırakacağım son girişlerim |
Benim de öyle olacak gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alakasız bi kıyas olmuş. Tıp dışı sağlık okuyanlar benim rakibim falan değil. Tıpçılar rakibim olabilir ancak ama senin için aynısı geçerli değil, üniversite okumayanlar bile senin rakibin çünkü < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 20 Haziran 2024; 1:32:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır benim de rakibim değil. yüksek analitik zeka + çalışma alışkanlığı + efektif zaman yönetimi. Bende bunlar varken 50-100k olmuş adamlar benle nasıl rekabet edecek? |
Forumda bu kadar kötüleneceğime hiç girmeseydim nasıl bir hayatım olurdu diye düşünmüyorum değil, bence de hepimiz işimize bakalım güzel bölümlerdeyiz devam edelim demek lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla herkes bulduğu her şeyi gömüyor, çok takmamak lazım burayı. Takmamayı geçtim hiç bakmamak lazım en iyisi. |
Bilmukabele, haklısın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 20 Haziran 2024; 2:28:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle diyorsan öyledir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |