Şimdi Ara

Bilkent EE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

Hocam sıkıntı yapmazsanız kendinize problem olmaz . Ama mesela geçen konuda bir arkadaş aylık 15.000 falan para değil, işe girdim 3-4'e ailemin okurken verdiği harçlık daha çoktu falan diyordu. 5 sene bu tarz insanlarla beraber yaşamak sorun olur mu size ona bakın, iyi düşünün. Koç'un ortamına alışamayıp bırakan arkadaşım var bizzat. Mühendislik fakültesi zaten kaliteli insanlardan oluşur ama diğer fakültelerden izole değil sonuçta. Hani kimse tutup sizi ezmeye Kalkmaz ama yanlış anlamayın aşağılık psikolojisine girerseniz, pısırıklaşırsanız işiniz zor.

Tamam anladım hocam benim merak ettiğim şey gruplaşma olup olmadığıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serverut38

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

Hocam sıkıntı yapmazsanız kendinize problem olmaz . Ama mesela geçen konuda bir arkadaş aylık 15.000 falan para değil, işe girdim 3-4'e ailemin okurken verdiği harçlık daha çoktu falan diyordu. 5 sene bu tarz insanlarla beraber yaşamak sorun olur mu size ona bakın, iyi düşünün. Koç'un ortamına alışamayıp bırakan arkadaşım var bizzat. Mühendislik fakültesi zaten kaliteli insanlardan oluşur ama diğer fakültelerden izole değil sonuçta. Hani kimse tutup sizi ezmeye Kalkmaz ama yanlış anlamayın aşağılık psikolojisine girerseniz, pısırıklaşırsanız işiniz zor.

Tamam anladım hocam benim merak ettiğim şey gruplaşma olup olmadığıydı

Ya tutup seni ezmiyorlarmış yani o konuda şüphen olmasın. İlkokul değil ya orası Ama elemanlar toplanıp nusrete giderken mesela aklıma ora geldi sen peşlerine takılabilir misin, lisedeki gibi ortamın olabilir mi onun sözünü veremem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.