Şimdi Ara

Bilkent EE vs ODTÜ EE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guitarhero111

yabancılar sarıyere esenlere fatihe gitmiyor da ondan en güzel şehri diyolar. istanbul boğaz kenarından ibaret değil dostum. 2 milyon boğaz kenarında yaşıyosa 13 milyon geri kalan yerlerde yaşıyor.

Sadece istiklal caddesi olsa ankara'dan iyi olması için yeterlidir yani. Ankaradan bahsediyoruz. Türkiyede izmir dahil güzellik olarak istanbulla yarışacak şehir yok yani 100 kişinin 95i bunu söyler. Mühendisliği de burada okumak kendini geliştirme ve staj imkanı açısından en iyisidir diye düşünüyorum. Neyse konu dağılmasın.

Ben ikisi arasında bilkent'i öneririm yurtdışına daha kolay gidebilmek adına ve labları da daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_murat

quote:

yabancılar sarıyere esenlere fatihe gitmiyor da ondan en güzel şehri diyolar. istanbul boğaz kenarından ibaret değil dostum. 2 milyon boğaz kenarında yaşıyosa 13 milyon geri kalan yerlerde yaşıyor.

Sadece istiklal caddesi olsa ankara'dan iyi olması için yeterlidir yani. Ankaradan bahsediyoruz. Türkiyede izmir dahil güzellik olarak istanbulla yarışacak şehir yok yani 100 kişinin 95i bunu söyler. Mühendisliği de burada okumak kendini geliştirme ve staj imkanı açısından en iyisidir diye düşünüyorum. Neyse konu dağılmasın.

Ben ikisi arasında bilkent'i öneririm yurtdışına daha kolay gidebilmek adına ve labları da daha iyi.

NE DEMEK İZMİR DAHİL 95/100.

İZMİR>İSTANBULDUR BUNU KONU DISINDA ÇOK KERE GÖRDÜK.

• Bilkent

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: can_murat

quote:

NE DEMEK İZMİR DAHİL 95/100.

İZMİR>İSTANBULDUR BUNU KONU DISINDA ÇOK KERE GÖRDÜK.

İzmir'e de gittim hocam yapma. Neyse konu dağılmasın kusura bakmayın son mesajımdır.

• Up
  • up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    izzzzzmiiirrrrrrrr
  • Konuyu dağıtmazsanız sevinirim
  • uppp bu karşılaştırmaya bir de boun u ekleyebilir miyiz yorumlayacak olanlar ?
  • up
  • Bilkent ee
  • quote:

Orijinalden alıntı: logarithm_

izzzzzmiiirrrrrrrr

MERABA BAĞYAN İZMİRLİ MİSİNİZ
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    new york city merkez
  • ODTÜ yerme şenlikleri başlamış yine.Bilkent varken ODTÜ de ne diyen arkadaşlar neye dayanarak söylüyor ya da lab imkanını neye göre karşılaştırıp Bilkent'in daha iyi söyleniyor.Aynı şekilde yurt dışı olayı da.ODTÜlü olunca MIT sopayla kovalıyor Bilkentliye özel muamele mi var?Ben açık konuşmak gerekirse eğitim olarak bir fark görmüyorum.Kütüphane olayında Bilkent bariz önde.Yurt dışı imkanı öğrenciye bağlı kimse boş adamı Bilkentli diye almaz.ODTÜ daha geniş lablara sahip.Bilkent tek ee binasına sahipken ODTÜ'de 5 blok var.Bilkent yurt olarak daha iyi.ODTÜ kampüsü daha güzel ve geniş.İngilizce eğitimi arasında da fark yok.ODTÜ Teknokent ve Bilkent Cyberpark versusunda ODTÜ önde.Sonuç olarak bakacaksak hepsinin artısı eksisi var.İki okul da ülke şartlarında çok iyi uluslararası arenada ortalama okullar.Hakkını vererek okursan ikisinde de pişman olmazsın.Dayanağı olmadan düz konuşan adamlara bakıp da okul seçme.

• Bir tanıdığım ODTÜ ee 1. Sinifi bitirdi bu yıl. Simdi bi şirkette çalışıyor.

• Biraz ispat gerektirir bu iddia hocam up
  • Bende odtü ee ile bilkent bilgisayar arasındayım
    Bilkent ee olsa bilkent yazardım ama
    1500.yüm
    Acaba ee mezunları bilgisayardan çok mu iyi imkanlara sahip oluyor neden iyi puan olan ee yaziyor ve her unide ee en önde ?

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseyi alintilayip tartisma cikarmak istemiyorum ama esenlere bagcilara esenyurta ragmen dunyanin en guzel sehri istanbuldur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.