Şimdi Ara

Bilkent Endüstri mi İtü Endüstri mi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3nokta kullanıcısına yanıt
    işveren bilkent diplomasını istü diplomasının önünde görmez bence.Tamamen tarafsız yorumum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer94

işveren bilkent diplomasını istü diplomasının önünde görmez bence.Tamamen tarafsız yorumum.

İki yerden de mezun oldugunda ust duzey yerlerde rahatca is bulursun zaten. Mesele is bulmaksa keyfine gore sec ama itu ye nazaran bilkentte daha cok gelistirebilirsin kendini.

• quote:

Yandaslik olayi derken ???

rektör ağır akpli
  • Bogazici rektoru de oyla galiba.istedigi partiye versin banane.

• quote:

Bogazici rektoru de oyla galiba.istedigi partiye versin banane.

itü rektörü tam bir akpli gibi yönetiyor okulu.

http://www.odatv.com/n.php?n=itude-aslan-payi-yandasa-2204141200
    http://www.birgunabone.net/actuel_index.php?news_code=1373616719&year=2013&month=07&day=12
    http://www.patronlardunyasi.com/haber/ITU-kantini-eski-AKP-li-vekilin-ogluna/142208
    http://www.habercem.com/akpnin-gozunu-para-burumus/202844/ (bu en bombası)

boğaziçinde bunu yapsa rektör hemen indirilir. tabi yine de senin kararın. itü istiyosan itü yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommonSense12 -- 11 Temmuz 2014; 22:47:01 >

• tipinde meymenet yok adamın zaten.Eğitimime bakarım ben yea.
  • quote:

ben de öyle şeyler duyuyorum neden acaba tavsiye edilmiyor?

bilmiyorum ben de.endüstri mühendisliği için bana boun,bilkent daha iyi geliyor ve öyle söyleniyor.
  • Bilkent
  • kerem787 K kullanıcısına yanıt
    boğaziçiyle bilkent kıyaslanmaz bence aynı cümle içinde kullanmanı hoş karşılamadım
  • quote:

boğaziçiyle bilkent kıyaslanmaz bence aynı cümle içinde kullanmanı hoş karşılamadım

Boğaziçi ve bilkenti kıyaslamadım

ben yanlış anladım
  • quote:

ben yanlış anladım

Bir karar verdin mi

itü endüstri ya da boğaziçi makina şuan ki kararım. Büyük ihtimal itü olacak ama makinayı da araştırıyorum.
  • Bu odtü endüstriyi övenler hangi akla hizmet ediyor anlamadım.Tamam odtü iyi bir üniversitedir.Dil bağlantısı falan iyidir ama endüstride gerçekten beceriksiz.Puanın tutuyorsa kesinlikle bilkente git.Yöneticilikte en geçerli diplomalar Boğaziçi ve Bilkenttir kesinlikle.
  • EveDüşenMeteor E kullanıcısına yanıt
    özel okul ortamı bana göre değil pek ya ona karar verdim. Yöneticilik de kişinin kendisiyle daha çok alakalı sanki boğaziçi her zaman ön plandadır da bilkent ve itü şu şundan üstündür denmez bence pek.
  • quote:

özel okul ortamı bana göre değil pek ya ona karar verdim. Yöneticilik de kişinin kendisiyle daha çok alakalı sanki boğaziçi her zaman ön plandadır da bilkent ve itü şu şundan üstündür denmez bence pek.

Dostum,Kız arkadaşım odtü endüstride okudu 2 sene sabretti bilkente geçti çok memnun şu an.2 sene zor sabretti gereksiz zorlamalar,sınıfta bırakma tehditleri,çevreden siyasi baskı gördü psikilojik tedavi aldı burada daha fazla anlatmak istemiyorum ama stres yüzünden kadın hastalıklarından tedavi görmek zorunda kaldı.İyi gözle bakılabilecek bir yer değil odtü endüstri.

• EveDüşenMeteor E kullanıcısına yanıt
    Odtu yazmam zaten . itü> odtu

• haci endustri diyosun dil egitimi cok onemlii bildigin gibi bogazici olmuyosa itu yaz ankaraya gitmeye degmez bence makina icinse bogazicinin egitimi cok iyi deildir itu odtu kadr dil ve yurt disi imkanlari yeri vs. puani yuksek tutuyor

• Makinayi b.ici olursa yazarim bu.bolumu baska univ.de dusunmuyorum.boun makina ile.itu. end arasindayim iste..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.