. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Şubat 2024; 19:38:45 > |
.

-
-
1.5 sene bilkentte okuyup da nasıl anca B2 seviyesine çıkabiliyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
b2'den fazlası c1 başlarındayım. ielts 7.0 demek c1 seviyesi demek. aslında o 7.5 da olurdu ama speaking 5.5 geldi
speakinge de 2 tane efes xtra içip girdim heyecan yapmayayım diye. Herhalde kafam hafif iyiyken saçma sapan cevaplar verdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 9 Şubat 2024; 20:55:40 > -
Ben hala bilmiyorum present perfect tensi
-
neden
-
Bilmiyorum işte napayım
-
öğren
-
yok be ingilizce gereksiz dil, alamanca öğrencem ben
-
YDS ye girsen kaç alırsın tahmini
85 alır msın
ben grammar çalışırken hep yds youtuberlarına bakıyordum, yds formatına da hakimim. bir kez deneme çözdüm 88-89 gibi bir şey gelmişti. kelime bilgim de baya iyi.
yds ingilizceyi doğru düzgün ölçen bir sınav değil. ielts ve toefl çok daha iyi ölçüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 9 Şubat 2024; 21:30:27 > -
Vocab. Beni çok zorluyor. Best 1000 vocab'i alıp onlarla kendi cümlelerimi kursam, sürekli geriye dönüp tekrar etsem, ardından okumalarla gramer ve vocab sorununu kökten çözebilir miyim? Ve bir günde kaç vocab öğrenmeliyim tekrar sistemlerim nasıl olmalı?
Teşekkürler...
best 1000 ne bilmiyorum ben kendi okulumun wordlistlerin cambridge sözlükten çalıştım. bir kelimeyi cümle kurarken kullanabiliyorsan öğrenmişsin demektir. günlük belli bir limit de söyleyemem. vocab'i kökten çözmek diye bir şey yok. çünkü ingilizcede çok fazla farklı kelime var.
okuma yapmak baya yararlı oluyor.
-
speakngi nasıl hallettin hocam
-
vocab ve grammar çalışınca otomatikman gelişti. cambly de kullanmıştım. ara sıra ielts speaking sorularına bakıp kendi kendime konuşuyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X