Bilkent me mi dersiniz tobb ie mi hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent Sabancı Mühendislik (2. sayfa)
-
-
Hocam %25 burs verilen arkadaşınıza başarı bursu mu verilmişti. Ne bursuydu bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam. Tobbu tercih ederseniz %25 burs vereceğiz dediler. Okulun kendi programı
Hocam burs mesela ilk 1000'e giren her öğrenci TOBB'u yazarsa verilecek burs tarzında mı yoksa atıyorum 3.5 üstü ortalama yaparsanız burs vereceğiz tarzında miydi? Ben de TOBB'u düşünüyorum da o yuzden sormuştum
İkiside çok farklı iki bölüm bence en çok hangi bölümü istiyorsanız ona öncelik vermelisiniz tercihinizde iki üniversitede sizi üzmez bence burda bölüm tercihi yapmakta fayda var eğer makine mühendisliğine kafanız yattıysa bilkent tabiki ama diğer türlü tobb endüstriyi seçin derim.
-
Hocam siz hangisini öne yazdınız/ yazardınız? Ya da tobb ee de geliyor tobb ee ya da Bilkent makine hangisi önde olur sizin için. Ee sanki biraz daha önü açık bölüm gibi geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarleyyyy_ -- 4 Ağustos 2023; 19:36:32 >
Hayır hocam, arkadaşım 45k yapmıştı tam ücretli mühendislik tercih etti. Okul da ücretten %25 indirim yaptı tercih edince
Hocam ben tobb ee yazardım tobb ie yerine ama ben zaten sınava girmeden önce ee veya bilgisayar istiyordum (makine de olabilir diyordum) yani ie benim için biraz daha arka plandaydı önceden ama araştırınca bölümü sevdim ben bilkent ie sonra bilkent makine sonra tobb ee yazıcam tabi aralarda başka okul bölümler de olucak (özyeğin,koç vs.) onlar da gelebilir.
-
Hocam Ankara’da mı yaşıyorsunuz? Bu sene koç %50 makine açmış hocam haberdar edeyim dedim bilginiz yoksa bir bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarleyyyy_ -- 4 Ağustos 2023; 21:7:36 >
Evet hocam Ankaradayım Koçun makinesini yazıcam ama gelmiyicek 4 kişi alıyor zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X