Hocam kız erkek fark etmedi şu ana kadar kötü bi davranışla karşılaşmadım ama illa vardır okulda hadsiz insanlar. Öyle insanlardan da uzak durursun olur biter çok sorun etmiyorum ben açıkçası.
Evet hocam genellikle birbirleriyle takılıyorlar şöyle bi durum da var bilkente gelenlerin çoğu Ankaranın zenginleri oluyo ve onlar da ya dershaneden ya da okuldan falan tanışmış oluyorlar.
Okulun yakınındaki çoğu mekan ortalama üstü. En az 20 TL hesap ödeyip kalkarsın.
Kızılayda okey atacak pek tip yok hocam okulda :D
Ücretli cs okumaya değer mi?
DarkPoweR!
kullanıcısına yanıt
Cs ile ilgili çok bilgim yok
gudaydiya2G
kullanıcısına yanıt
Ekonomi hakkında ne düşünüyorsun ?
hedeflerilkbinH
kullanıcısına yanıt
Açıkçası benim bölüm hakkında ne düşündüğüm değil de senin gelecek planların ne yapmak istediğin önemli. Ama tercih listemde bulunan bi bölümdü. İyi üniversite+yabancı dille özel sektörde iyi para kazanırsın
Hocam senin bölüm neydi acaba ona göre soru yönelelim
91. Yurttayim yigidim. Beni bul.
quote:
Orijinalden alıntı: gudaydiya2
Hocam kız erkek fark etmedi şu ana kadar kötü bi davranışla karşılaşmadım ama illa vardır okulda hadsiz insanlar. Öyle insanlardan da uzak durursun olur biter çok sorun etmiyorum ben açıkçası.
Evet hocam genellikle birbirleriyle takılıyorlar şöyle bi durum da var bilkente gelenlerin çoğu Ankaranın zenginleri oluyo ve onlar da ya dershaneden ya da okuldan falan tanışmış oluyorlar.
Okulun yakınındaki çoğu mekan ortalama üstü. En az 20 TL hesap ödeyip kalkarsın.
Kızılayda okey atacak pek tip yok hocam okulda :D
Orada okuyan öğrencilerin çoğunun sosyalleşme anlayışı nasıl ?
supergoktugtr
kullanıcısına yanıt
Ac kapiyi geldim
Siyaset hocam. Sayısal bölümlerle ilgili yönlendirmek istemiyorum çok bilgim yok kusura bakmayın arkadaşlar
quote:
Siyaset hocam. Sayısal bölümlerle ilgili yönlendirmek istemiyorum çok bilgim yok kusura bakmayın arkadaşlar
Neden bilkent siyaset hocam ?
Boğaziçi siyaset falan yazdin mi ?
hedeflerilkbinH
kullanıcısına yanıt
oldu
quote:
Orijinalden alıntı: biqbanq6
Ortalama ne kadar harcıyorsun.
Arabam yok 4 kişilik odada yurtta kalırım.
evdeki hesap çarşıya uymaz derler ya işte benimkide aynı hesap hiç bir zaman istediğim şekilde paramı saklayamadım genel olarak yemeğe çok gidiyor çünkü illa oluyor ki yemekhaneden yemek istemiyorsun ve dışarıdan söylüyorsun dışarıdan gelen yemeklerde gerçekten pahalılar genel olarak okuldan aldığım 670 lira ve kyk dan gelen 400 lira ile geçiniyorum yurda para vermiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: hedeflerilkbin
Hocam parti oluyor mu ?Koç da kızların üzerinde şampanya patlatıyorlarmış.
parti oluyor hatta geçen hafta bi tane vardı merkez kampüste ama partilerin ortamı bana göre baya kötü çünkü insanlar içip içip kendilerini kaybedebiliyor ama parti oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
quote:
Arkadaşlar elimden geldiğince ben de yardımcı olabilirim
Tam burslu okuyanlara karsi bakis acilari nasil ?
burslu biri olarak hiç bir zaman kötü bir yaklaşım ile karşılaşmadım o konu hakkında sıkıntı çekmezsin.
Hocam puanım Bilkente yetti ondan dolayı. Aslında ODTÜ işletme istiyodum ama ODTÜ nün hazırlığının kötü olduğunu öğrenince Bilkenttr hazırlığı geçirip ondan sonra yatay geçiş yapmayı düşünüyordum. Ama şuan bilkenti çok sevdim yatay geçiş planları askıda kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: DarkPoweR!
Ücretli cs okumaya değer mi?
burslu da olsa cs okuyan biri olarak eğer imkanın var ve mesleği seviyorsan seveceksen net değer.
Reyiz bulundu mu onlar ya da atıldı mı okuldan ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: dungeon0
Hocam senin bölüm neydi acaba ona göre soru yönelelim
bende cs deyim istediğin şekilde buradan veya özelden yazabilirsin
gudaydiya2G
kullanıcısına yanıt
Hocam ygs lys durumların nasıldı.Ekonomi istiyorumda.İngilizce 0 hazırlıkta iyi ingilizce öğretiliyor mu ?